20.09.2019
Tany Vander confirma ca este insarcinata. "Am facut 4 teste, dar nu credeam..."
Tany Vander este, cu siguranta, o femeie enigmatica. Chiar daca urmaritorii ei se arata convinsi ca frumoasa moldoveanca e insarcinata, aceasta nu s-a grabit sa le satisfaca curiozitatea. Pana la urma insa, vedeta a recunoscut.

Totusi, intr-o postare pe InstaStories aceasta isi intreaba fanii daca ii pot recomanda un specialist in masaj, care ar fi benefic si pentru gravidute.

Aceasta declaratie a vedetei ne duce cu gandul la faptul ca presupunerile internautilor sunt adevarate. 

Ultimele poze postate de Tany pe Instagram nu fac decat sa confirme faptul ca aceasta se pregateste sa devina mamica. Comentariile precum ca vedeta s-a ingrasat si ca motivul este o eventuala sarcina nu contenesc sa apara. 

Hotarata sa faca lumina la acest subiect, vedeta a declarat recent ca presupunerile internautilor sunt adevarate. "Am facut 4 teste, dar tot nu credeam. A doua zi am dat analize de sange si atunci totul a fost clar."



Amintim ca Tany Vander si Vasiliy Lungo si-au unit destinele duminica. Desi pregatirile au avut loc „dupa cortina”, Tany a avut grija ca totul sa fie la cel mai inalt nivel – de la local pana la invitati, tinuta si tort.

Citeste si: Tany Vander s-a casatorit. Aceasta a adunat toata spuma showbizului intr-unul dintre cele mai selecte localuri din capitala

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie