07.06.2024
Svetlana Nichitina nu ratează nici o ocazie și continuă cearta cu fostul iubit: „Un nou trend 2024 al bărbaților frustrați” - FOTO

Problemele cu legea s-au rezolvat, dar cele personale se pare că nu. Patric Hanganu nu reușește să ajungă la un numitor comun cu fosta sa iubită, Svetlana Nichitina. În ultima vreme insinuările și învinuirile nu se mai opresc. Svetlana publică toate certurile dintre ei.

Scandalul dintre Patric Hanganu și fosta lui iubită a început în ianuarie curent, când interpretul a ieșit în lacrimi pe online spunând că s-a despărțit de mama copilului său, iar aceasta nu îi permite să-și vadă copilul.

În urmă cu câteva luni se vorbea despre o presupusă împăcare, dar la puțin timp după, cei doi foști iubiți au început să-și aducă învinuiri grave, postând dovezi în mediul online. 

A vizitat 145 de ţări în 5 ani doar cu rucsacul în spate! Cine este moldoveanca care vrea să facă ocolul lumii - VIDEO

Svetlana în ultima perioadă este tot mai activă în mediul online și publică casetuța cu întrebări, iar acolo lumea își spune părerea cu privire la conflictul celor doi. Astăzi, aceasta a primit un mesaj în privat în care unul dintre urmăritori i-a scris: „Mă irită Hanganu cu buzele întinse. Asta ce-i, îmi spune-ți, vă rog”?

La care Svetlana a dat un răspuns dur: „Este un nou trend 2024 a „bărbaților” frustrați. Poate vrea să fie curtat?”

Valerie Lungu, prinsă cu photoshop-ul! Detaliul care a dat-o de gol pe influenceriță - FOTO

Fiind întrebată și dacă ar putea fi vorba despre o împăcare, Svetlana a menționat: „Eu mă respect pe mine, mersi”.

Patric Hanganu este un interpret din Republica Moldova. S-a făcut cunoscut în showbiz după ce a uimit jurații prin vocea s-a inconfundabilă la show-ul „Românii au talent” și s-a calificat în etapa următoare a concursului. El se simte împlinit că povestea vieții sale a fost auzită peste tot, devenind acum mult mai puternic și cunoscut de toată lumea.

Articole din aceeasi categorie