21.09.2022
Solistul trupei „Maroon 5”, Adam Levine a negat toate zvonurile legate de faptul ca el si-a inselat sotia: „Vom trece peste asta impreuna” - FOTO

Adam Levine si Behati Prinsloo se pregateau in liniste sa devina parinti. Cuplul este in asteptarea celui de-al treilea copil, care va veni pe lume in curand. Insa, ceva a mers prost. Si anume faptul ca recent, o bloggerita pe nume Sumner Stroh a afirmat ca este amanta lui Adam. Fara a mai sta pe ganduri, artistul a comentat acest zvon. 

Adam Levine neaga relatia cu modelul de pe Instagram si crede ca a facut o greseala intrand in vorba cu ea. 

Rita Ora a confirmat oficial ca s-a casatorit in taina cu iubitul sau Taika Waititi: „Sunt foarte fericita ca am reusit sa gasesc un astfel de partener”

„Sotia mea si familia mea sunt tot de ce imi pasa in aceasta lume. Sa fiu atat de naiv si de prost, incat sa risc cu singurul lucru care conteaza cu adevarat pentru mine, a fost cea mai mare greseala pe care am putut-o face vreodata. Nu se va mai intampla cu siguranta. Imi asum intreaga responsabilitate. Vom trece peste asta impreuna”, a recunoscut interpretul intr-un InstaStories. 

Pentru prima data, Adam si Behati au fost remarcati impreuna in 2012, iar de atunci cuplul este de nedespartit. Cei doi s-au casatorit in 2014, iar doi ani mai tarziu au devenit parinti pentru prima data. Acum, Victoria's Secret si solistul lui „Maroon 5” au doua fete, Gio in varsta de patru ani si Dusty in varsta de cinci ani. 

Vedeta din „Twilight”, Ashley Greene a devenit mama pentru prima data! Actrita a publicat o imagine induiosatoare cu micuta sa: „Te iubim atat de mult” - FOTO

Articole din aceeasi categorie