21.09.2022
Rita Ora a confirmat oficial ca s-a casatorit in taina cu iubitul sau Taika Waititi: „Sunt foarte fericita ca am reusit sa gasesc un astfel de partener”

In aceasta vara, in presa au aparut zvonuri despre faptul ca Rita Ora si Taika Waititi s-au casatorit in secret, aproape imediat dupa ce regizorul a cerut-o in casatorie pe interpreta. Indragostitii au incercat sa ascunda acest lucru, insa apropiatii lor nu s-au putut abtine. Prin urmare, nu a fost greu de ghicit ca cei doi sunt casatoriti. Acum insa totul este oficial, caci Rita insasi a confirmat presupunerile fanilor si jurnalistilor - ea si Taika sunt acum oficial sot si sotie. 

Intr-un nou podcast cu Jamie Winstone, vedeta a spus: „Sunt indragostita nebuneste de el. Intotdeauna am crezut in dragoste si am visat inca din copilarie la o astfel de poveste de dragoste. Parintii mei sunt impreuna de aproximativ 30 de ani, asa ca ei au fost intotdeauna un exemplu pentru mine. Si sunt foarte fericita ca am reusit sa gasesc un astfel de partener. Il iubesc foarte mult”, a recunoscut Rita Ora. 

Familia regala a distribuit o fotografie nepublicata anterior a Reginei Elisabeta a II-a - FOTO

Cuplul s-a cunoscut la Sydney, unde Rita Ora a zburat pentru a paticipa la filmarile „Voice” din Austria, iar Waititi - filmul „Thor: Love and Thunder”. De atunci, cei doi sunt de nedespartit. 

Vedeta din „Twilight”, Ashley Greene a devenit mama pentru prima data! Actrita a publicat o imagine induiosatoare cu micuta sa: „Te iubim atat de mult” - FOTO

Articole din aceeasi categorie