03.06.2022
Solistul trupei Bumboks, Andrei Hlivniuk a spus ce va face cu bucatica de obuz, care i-a ranit fata in timpul luptelor

Din primele zile ale razboiului din Ucraina, muzicianul isi apara tara. O vreme, interpretul s-a aflat la Kiev, dupa care a plecat in estul Ucrainei. 

La sfarsitul lunii martie, Andrei Hlivniuk, a fost ranit in timpul luptelor. 

Dupa cum s-a aflat, solistul trupei Bumboks pana in prezent pastreaza bucatica de obuz. Intr-un interviu, muzicianul a afirmat ca doreste sa o scoata la licitatie. 

Renumitul fotbalist Pele i-a scris o scrisoare lui Vladimir Putin despre situatia actuala din Ucraina: „Totul este in mainile noastre” - FOTO

„Eu special am pus-o in buzunar, pentru a nu o pierde cumva. Ma gandeam uneori sa o arunc cat mai departe de ochii mei. Acum ma gandesc sa fac din ea un pandativ, pe care il voi scoate la licitatie. Este o bucatica dintr-un obuz rusesc, are aproximativ 120 centimentri. Aceasta bucatica de metal a vrut sa ma distruga la propriu”, a explicat artistul. 

Andrei Hlivniuk a spus ca viata lui, care a fost inainte de 24 februarie, nu mai este si nu va mai fi. Artistul a sfatuit tuturor sa uite de viata anterioara, caci ea nu mai are un sens. Dupa parerea lui, trebuie sa traiesti cu ziua de azi si trebuie mereu sa aspiri spre ceva mai bun, pentru ca vremurile bune vor veni cu siguranta. 

Maruv va naste la o clinica din Kiev. Vezi cum a fost surprinsa interpreta - FOTO

Apropo, dupa accident, cand artistul se afla in spital, a vorbit personal cu liderul legendarei trupe Pink Floyd, David Gilmour. Ulterior, ei au lansat impreuna o piesa comuna!

Recent, au aparut informatii ca Andrei a mers in estul Ucrainei. Cu toate acestea, insusi artistul nu a confirmat oficial acest lucru. Mai mult, el nu vrea sa comenteze nimic despre unde merge si ce face. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie