14.08.2019
Simona Halep - declaratie de dragoste pentru noul iubit? „Sunt indragostita nebuneste de tine”
Simona Halep (27 de ani) se afla in aceasta perioada in Statele Unite, pentru o serie de turnee care vor culmina cu US Open, dar fara a fi insotita de proaspatul iubit, omul de afaceri, Toni Iuruc.

Cu ultima postare pe Instagram, se pare ca tenismena i-a transmis acestuia un mesaj de dragoste.

Parasind accidentata turneul de la Toronto (Canada), Simona Halep s-a mutat in SUA, fiind inscrisa in aceasta saptamana la competitia de la Cincinnati. Pana sa intre in focul meciurilor, ea a beneficiat de ceva timp liber, plimbandu-se prin orasul american.

Cu aceasta ocazie, printre reprizele de shopping, Simona s-a fotografiat intr-un tricou inscriptionat cu mesajul „I՚m brutally in love with you”. In traducere libera, ea se declara indragostita „nebuneste” de cineva, cel mai probabil, de barbatul care a reusit recent sa intre in viata sa.

Simona Halep si Toni Iuruc (40 de ani) s-au afisat pentru prima data impreuna dupa turneul castigat de romanca la Wimbledon, la putin timp dupa ce afaceristul si-a incheiat o casnicie care a durat mai putin de un an. Inainte ca fosta lidera mondiala in tenisul feminin sa plece peste Ocean, cei doi s-au bucurat impreuna de o vacanta romantica, mai intai pe litoralul romanesc, apoi in Grecia.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie