27.05.2022
Shakira risca sa ajunga la inchisoare! Vezi care este motivul

Shakira are probleme cu legea. Potrivit People, Tribunalul Spaniola a respins recursul formulat de cantareata columbiana Shakira, mentinand decizia unei instante inferioare care a gasit „suficiente dovezi” pentru ca aceasta sa fie trimisa in judecata pentru evaziune fiscala.

Procurorii spanioli au mentionat ca interpreta a evitat sa plateasca impozite in valoare de 14,5 milioane de euro pe veniturile obtinute intre 2012 si 2014.

Interpreta locuia in Spania la acea vreme, in ciuda faptului ca avea o resedinta oficiala in Bahamas.

Oricine locuieste in tara mai mult de 183 de zile este obligat sa plateasca impozite. Potrivit procurorilor, Shakira s-a prefacut ca nu locuieste in Spania si a retras toti banii in conturi offshore.

Mihaela Tabura - indragostita de postura in care se afla! Artista vine cu vesti frumoase atat pe plan personal, cat si profesional: „Doua inimi....” - FOTO

„Conduita Shakirei in chestiuni fiscale a fost mereu impecabila in toate tarile in care a datorat taxe si ea a avut incredere si urmat cu fidelitate recomandarile celor mai buni specialisti si consilieri”, afirma avocatii ei intr-un comunicat.

Ginia a lansat o noua piesa de exceptie, iar The Motans a ajutat-o sa compuna versurile si linia melodica! Vezi cat de bine suna cantecul „Cel mai singur dintre pamanteni” - VIDEO

Acum procuratura impune vedetei amenda si inchisoare.

Shakira, este o cantareata, textiera, actrita, dansatoare, filantroapa si producatoare columbiana. Ea a debutat la inceputul anilor '90 in tara sa natala, devenind cunoscuta pe intregul continent odata cu lansarea albumului Pies Descalzos in anul 1996.

Divin! Carla's Dreams uimeste din nou cu o melodie sensibila care trezeste amintiri si emotii oricui: „Esti un munte de creatie...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie