27.05.2022
Mihaela Tabura - indragostita de postura in care se afla! Artista vine cu vesti frumoase atat pe plan personal, cat si profesional: „Doua inimi....” - FOTO

Cu putin timp in urma, interpreta Mihaela Tabura si-a bucuar urmaritorii si fanii sai cu vestea cea mare, cea care spunea ca ca este insarcinata. Artista a facut marele anunt pe pagina sa de Instagram, insa mai multe detalii a spus ca le va oferi mai tarziu. 

Viitoare  mamica profita din plin de perioada frumoasa in care se afla si nu rateaza nicio ocazie sa publice poze adorabile cu noua sa silueta.

Desi nu a zis exact cate saptamani de sarcina are, Mihaela etaleaza o burtica modesta, iar acest lucru a fost vizibil in cea mai recenta sedinta foto la care a participat.

Artista se pare ca este in al noualea cer de bucurie, iar emotiile pe care le traieste la moment sunt de nedescris. Asadar, pe langa fotografiile adorabile, aceasta a mai publicat si o descriere sugestiva: „Doua inimi, doua inimi bat in mine, Doamne, cata bucurie, curand si o melodie cu aceste versuri ”.

Asadar, interpreta nu isi bucura internautii doar cu date importante din viata sa personala, dar si cu succese in cariera, astfel sugerand ca clipele frumoase care au loc in viata sa o inspira sa creeze lucruri frumoase si sa lanseze noi melodii.

Divin! Carla's Dreams uimeste din nou cu o melodie sensibila care trezeste amintiri si emotii oricui: „Esti un munte de creatie...” - VIDEO

Valeria Turcan a publicat noi imagini de la botezul fiului sau. Vezi cum a avut loc petrecerea lui Saul - FOTO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie