03.06.2022
Hailey Bieber a dezvaluit cum face fata anxietatii si stresului. Afla care este secretul - VIDEO

Hailey Bieber a vorbit pe canalul ei de YouTube despre sanatatea mintala si starea ei emotionala. Pentru a reduce anxietatea, modelul vorbeste adesea cu oameni in care are incredere sau cu psihologul cu care lucreaza de aproximativ patru ani. Potrivit ei, la inceput nu a vrut sa mearga la un specialist, dar in timp, terapia a devenit parte din viata vedetei. Modelul a vorbit si despre ceea ce o ajuta sa se simta mai calma.

„Imi place sa petrec timp in natura, sa fac o baie sau sa fac exercitii de respiratie care de multe ori ma ajuta sa-mi reduc anxietatea.”, a povestit Hailey.

Bieber a recunoscut ca are o dorinta constanta de a multumi tuturor. De aceea hate-ul de pe retelele de socializare o afecteaza destul de mult. „Sunt intr-un moment al vietii mele in care incerc sa construiesc o relatie mai sanatoasa cu retelele sociale.”

De asemenea nu este usor pentru Hailey sa se deschida si sa-si impartaseasca problemele cuiva: „Imi este foarte greu sa recunosc ca trec printr-o perioada grea, dar invat mai mult si continui sa evoluez pentru a fi cu adevarat deschisa.”

Marinela Bezer a avut parte de o surpriza de proportii in Ibiza chiar la petrecerea burlacitelor: „Le-am zis de atatea ori, fara striptease...” - FOTO/VIDEO

Modelul a suportat o presiune mare pe retelele sociale in ultimii ani. Recent, pe contul ei de TikTok, ea s-a adresat celor care urasesc: „Lasati-ma in pace. Ma ocup de treburile mele. Nu fac nimic, nu spun nimic. Lasati-ma in pace va rog.”

Hailey s-a plans adesea ca este hartuita de internautii care lasa comentarii jignitoare sub fiecare postare de pe retelele de socializare si isi amintesc aproape intotdeauna de Selena Gomez, fosta iubita a sotului ei Justin Bieber.

Jennifer Lopez, Instagram vs. realitate. Cum se transforma imaginea superstarului american atunci cand nu apeleaza la filtre si editari - FOTO

Articole din aceeasi categorie