24.05.2023
Shakira, adusa in pragul disperarii! Vedeta de care nu mai poate scapa: "L-a implorat sa nu mai flirteze cu ea!"

Shakira (46 de ani) si Tom Cruise (60 de ani) au fost surprinsi impreuna la Marele Premiu de la Miami, castigat de olandezul Max Verstappen (25 de ani, Red Bull Racing). 

Cantareata si actorul au urmarit impreuna evenimentul, astfel ca in publicatiile straine au aparut zvonuri conform carora intre cei doi s-ar putea infiripa o idila. 

Shakira l-a implorat pe Tom Cruise sa o lase in pace

Conform presei britanice, Cruise ar fi extrem de interesat de o relatie cu Shakira, dar sentimentul nu e reciproc. Americanul i-a facut avansuri si chiar i-a trimis flori columbiencei, insa nu a avut deloc rezultatul sperat. 

O sursa din anturajul Shakirei a dezvaluit ca, desi intre cei doi exista o chimie, cantareata nu-si doreste o relatie cu Cruise, pe care "l-a implorat sa nu mai flirteze cu ea"

Shakira s-a despartit anul trecut de fostul fotbalist Gerard Pique, alaturi de care are doi baieti, iar Cruise a divortat, de-a lungul timpului, de trei femei diferite.

Jeff Bezos a cerut-o in casatorie pe Lauren Sanchez cu un inel de 2,5 milioane de dolari. Au sarbatorit pe noul iaht al miliardarului - FOTO

Shakira si Lewis Hamilton, surprinsi din nou impreuna! Cei doi au petrecut pe un iaht de lux

Daca Shakira nu este interesata de Cruise, lucrurile par sa fie diferite in privinta lui Lewis Hamilton.

Dupa ce au fost surprinsi luand cina intr-un restaurant la scurt timp dupa cursa de la Miami, cantareata si pilotul de Formula 1 au fost fotografiati de paparazzi si pe un iaht de lux. 

”Ploaie” de vedete in Formula 1! Cele mai tari aparitii de la Marele Premiu de la Miami

Pe langa Shakira sau Tom Cruise, la Marele Premiu de Formula 1 de la Miami au aparut vedete precum surorile Williams, Roger Federer, Will I Am, Vin Diesel sau Lindsey Vonn.

Cea mai controversata aparitie a fost, de departe, cea a supermodelului Irinei Shayk, care a primit un val urias de critici pentru tinuta considerata mult prea transparenta. 

Articole din aceeasi categorie