23.05.2023
Jeff Bezos a cerut-o in casatorie pe Lauren Sanchez cu un inel de 2,5 milioane de dolari. Au sarbatorit pe noul iaht al miliardarului - FOTO

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, si partenera sa, Lauren Sanchez, s-au logodit, potrivit declaratiilor facute de o sursa apropiata a cuplului pentru CNN. Miliardarul a cerut-o in casatorie pe iubita sa dupa patru ani de relatie, cu un inel cu diamant de 20 de carate, ce valoreaza 2,5 milioane de dolari.

Vestea ca cei doi s-au logodit vine in acelasi timp in care afaceristul in varsta de 59 de ani si jurnalista de 53 de ani se afla in sudul Frantei pentru Festivalul de Film de la Cannes. Jeff si Lauren se afla in prezent in vacanta la bordul noului iaht de 500 de milioane de dolari al lui Bezos, Koru, care are o figurina din lemn care seamana cu Sanchez in partea din fata a vasului.

Jeff Bezos a cerut-o in casatorie pe Lauren Sanchez/ Profimedia

Bezos si Sanchez, o fosta jurnalista de televiziune, actualmente filantroapa, au facut publica relatia lor pentru prima data in 2019. De cand Bezos si Sanchez au inceput sa se intalneasca, au pastrat discretia cu privire la relatia lor, in afara faptului ca au fost fotografiati la diverse evenimente.

Nu este prima data cand Bezos si Sanchez starnesc zvonuri despre o posibila logodna. Fostul prezentatoare a emisiunii Good Day LA a fost vazuta purtand ceea ce parea a fi un inel de logodna mare cu diamant in timp ce se afla la bordul iahtului in 2021. 

Jeff Bezos a cerut-o in casatorie pe Lauren Sanchez/ Profimedia

In 2022, cuplul a acordat pentru CNN primul lor interviu comun, discutia avand loc in casa lor din Washington. Atunci, cei doi au vorbit despre activitatea lor filantropica in vederea donarii strategice a vastei averi a lui Bezos catre o varietate de cauze.

Bezos a fost casatorit anterior cu MacKenzie Scott timp de 25 de ani, cu care are patru copii. Sanchez are trei copii din relatii anterioare si a fost casatorita cu agentul de la Hollywood Patrick Whitesell timp de 13 ani, inainte de a finaliza divortul lor in 2019.

Articole din aceeasi categorie