23.12.2021
Irina Grabazei - fotografa care vaneaza emotia! Vezi pozele minunate realizate de mama lui Robert, dar si progresele micutului care a primit vaccinul de 2 milioane de dolari - VIDEO

Invitata emisiunii O Seara Perfecta a fost Irina Grabazei. 

De curand, cuplul Grabazei a incheiat un frumos maraton de sesiuni foto cu tematica de Craciun.

Acestia au organizat 13 sedinte foto, cu circa 82 de familii. „Am noroc ca il am in acest job pe sotul meu si cumva imi pot lua unele momente de respiro.” afirma ea. 

Irina povesteste ca a fost o experienta foarte placuta intrucat s-a revazut cu multi dintre clientii din anii precedenti, aceasta mentioneaza ca are persoane care vin la aceasta sesiune foto deja timp de 5-6 ani. „Este cumva si o presiune foarte mare pentru ca ei vin an de an la tine si tu trebuie sa inventezi ceva nou ca sa ii impresionezi, dar ne bucura pentru ca din toti anii, anul acesta am primit cel mai bun feedback.” 

Tany Vander - lux si opulenta pe TikTok. Vezi videoul in care aceasta isi etaleaza silueta de vis - VIDEO

Irina sustine ca ei vaneaza emotia si de fapt omul e cel care face diferenta. „Noi vanam emotia, omul face diferenta. Daca oamenii transmit emotie atunci pozele sunt reusite.” 

La o mare incercare i-a pus cea de a doua sesiune foto, in care o familie a venit tocmai din Sibiu. „A venit o familie cu un baietel de aproximativ 2 ani, care avea eruptii dentare si infectie bacteriana, si efectiv plangea incontinuu. Pana la urma ne-a iesit sa il ademenim cumva desi nici nu voia sa intre in interiorul incaperii.”  povesteste Irina.

Aceastia opteaza pentru poze calde, luminoase, care evidentiaza emotia. 

Tot ce nu ai stiut despre interpretul Igor Cuciuc: „Este o persoana diplomata, simte energia oamenilor si dispozitia acestora” - VIDEO

Fotografa a mai vorbit si despre Robert, fiul sau. Acesta face zilnic progrese si merge la terapie cu placere. „Roberul e cumva un copil care face progrese foarte mari, iar lucrurile acestea ne motiveaza si ne face sa intelegem ca am gasit niste terapeuti extraordinar de buni, si e meritul lor ca el merge acolo ca la joaca. Pentru mine acesta e cel mai bun indicator ca fac ceva bine.” 

La doar o luna de viata, Robert a fost diagnosticat cu amiotrofie spinala - o boala genetica crunta, care omoara cei mai multi bebelusi pana la 2 ani. Pentru a putea fi salvat, baietelul a avut nevoie de cel mai scump medicament din lume - Zolgensma, injectia care a costat peste 2 milioane de dolari, suma de care ea a facut rost mobilizand un numar mare de oameni.

A dat o avere pe operatii estetice, dar acum vrea un look mai natural. Anna Vakili, aparitie surprinzatoare

Sursa FOTO: Facebook 

Articole din aceeasi categorie