05.05.2021
Scandal in showbizul rusesc! Konstantin Meladze, acuzat de Ani Lorak ca i-ar fi propus relatii intime. Mai multe vedete s-au dat cu parerea si au venit in apararea producatorului

Recent Ani Lorak i-a acordat un interviu lui Boris Korchevnikov, in timpul emisiunii „Судьба человека”. Ea a dezvaluit o multime de lucruri personale: a vorbit despre relatiile cu Iurii Thales, fotbalistul Serghei Rebrovm, fostul sot Murat Nalchadzhioglu, precum si despre scurta colaborare cu Konstantin Meladze, cea din urma provocand un mare scandal in showbizul rusesc.

Citeste si :  Pavel Priluchnii, la un pas de moarte in timpul divortului! „Tremuram, ma uitam in oglinda si imi vedeam buzele albastre, iar eu eram tot alb”. Dezvaluiri socante ale actorului 

Artista a recunoscut ca intr-un oarecare mod a avut un conflict cu Konstantin Meladze, dupa care producatorul i-a blocat numarul de telefon si a incheiat orice colaborare. Inainte de asta, el i-a oferit colaborare, iar conditiile lui nu i se potriveau cantaretei. Ani Lorak a sugerat ca acestea erau „intr-un plan personal”.

„Konstantin ma simpatiza. Daca as fi un alt om, probabil viata mea ar fi alta, insa eu am fost intotdeauna o persoana cu valorile si principiile mele. Acel lucru si modul de a ma dezvolta pe care mi l-a propus, nu mi-au convenit si intr-un moment dat, el mi-a spus ca nimeni nu are nevoie de mine. Sunt o personalitate independenta si pot merge mai departe singura. Dupa aceea el a rupt toate contactele cu mine, le-a interzis cunoscutilor sai sa vorbeasca cu mine pentru ca eu nu am acceptat acele conditii de lucru pe care mi le-a propus. Nu vreau sa vorbesc despre ele, dar sunt personale. E un moment in care te intrebi la ce poti merge pentru popularitate. Acele conditii pe care le-a propus artistilor sai, ei erau pregatiti pentru asta, eu nu.”, a spus Ani.

In mediul online, precum si printre vedete, cuvintele lui Ani Lorak au provocat o mare rezonanta.

Cu ceva timp in urma dupa aparitia interviului, si cantareata ucraineana Olya Polyakova l-a acuzat pe producator de hartuire si si-a exprimat sprijinul pentru Lorak. Interpreta a postat un videoclip cu declaratii, pe contul ei de Instagram. Cantareata si-a indemnat colega „sa nu le ofere scuze nimanui” si „sa lase adevarul sa sune”.

„Ani a dat peste ura si cenzura de la colegii de breasla ca a fost o minciuna. Vreau sa declar ca o cred pe Ani Lorak si cred ca spune adevarul, pentru ca eu am primit o astfel de oferta de la aceeasi persoana. Poate ca am avut norocul nostru sau nu am avut norocul sa primim o astfel de oferta de la Ani ... Nu vom sti niciodata despre asta, pentru ca este obisnuit sa pastram tacerea despre ea. Si, in general, subiectul hartuirii din societatea noastra nu este considerat ceva condamnat, este o astfel de norma, ei bine, un barbat a oferit sexului unei femei pentru un fel de promovare, bine facut.”, povesteste Olga.

De curand, fosta solista VIA GRA, Nadejda Meiher, a venit in apararea compozitorului. Intr-un interviu acordat unei televiziuni din Rusia, artista si-a exprimat o alta parere, punand la indoiala acuzatiile Olgai Polyakova. „O cunosc foarte putin. Nu suntem prieteni, nu avem nicio relatie stransa. Prin urmare, nu am dreptul sa spun nimic. Dar pot spune cu siguranta ca cuvantul „hartuire” si Konstantin Meladze sunt lucruri complet opuse. Potrivit artistei, Polyakova i-ar fi luat apararea Anei Lorak doar pentru PR. „Multe vedete se promoveaza astfel. Viata s-a dezvoltat atat de mult incat astazi acei oameni care inteleg cum sa foloseasca Instagram si statutul lor sigur, folosesc fiecare ocazie pentru a atrage si mai multa atentie asupra lor. Eu, bineinteles, nu voi dispune de Olya, de ce a facut-o. Dar ea, mi se pare, este o persoana plina de umor si nu cred ca aceste cuvinte ar trebui luate in serios ”, a spus Nadejda.

Potrivit KP.ru, unele vedete si-au exprimat opinia cu privire la acest subiect, in timpul galei premiilor de la Muz TV.  Lolita Milyavskaya a spus ca acum multi sunt „obsedati de hartuire”, iar Svetlana Loboda, fosta membra a VIA GRA, a vorbit destul de taios. „Stiti, exista atat de multe speculatii cu privire la acest subiect. Multe femei pur si simplu profita de moment si ingroapa carierele marilor artisti. Si sunt pentru faptul ca inca traiesc. Si cat de adevarate sunt aceste povesti, nu stim pe deplin. In ceea ce ma priveste, crezi ca mi se poate face o propunere obscena? Nu cred.”, a spus artista.

De asemenea, jurnalistii au reusit sa apeleze si la fratele lui Konstantin Meladze, Valerii, cu referire la acest subiect, la care a raspuns: „Ce ticalos a venit cu asta? Pui intrebari ingrozitoare, inveti sa pui ceva mai interesant! Invata, invata si invata din nou!”

Konstantin Meladze nu a comentat inca situatia.

Iubire sau strategie? Maxim Galkin, despre relatia cu Alla Pugacheva, copii si despre zvonurile potrivit carora ar fi homosexual. „Nu cred ca exista vreo femeie care si-ar dori sa se casatoreasca cu un gay, pentru ce?” - VIDEO

Surse foto/video: Instagram, Youtube

Articole din aceeasi categorie