03.05.2021
Iubire sau strategie? Maxim Galkin, despre relatia cu Alla Pugacheva, copii si despre zvonurile potrivit carora ar fi homosexual. „Nu cred ca exista vreo femeie care si-ar dori sa se casatoreasca cu un gay, pentru ce?” - VIDEO

Despre povestea de dragoste si casnicie dintre Maxim Galkin si Alla Pugacheva se vorbeste foarte mult. Cei doi s-au casatorit in 2011 si formeaza unul dintre cele mai populare si mediatizate cupluri din showbizul rusesc.

Citeste si :  Locuitorii satului unde stau Pugacheva si Galkin sunt nemultumiti de vecinii lor: au ingradit un lac, au stricat drumuri. Cum arata palatul celebrului cuplu

Intr-un interviu postat pe pagina de Youtube, Maxim Galkin a vorbit pe larg despre mai multe subiecte, atat personale, cat si profesionale. 

De cand au devenit parinti, relatia dintre Maxim si Alla a devenit si mai stransa si frumoasa. „Alla este cea mai buna mama pentru copiii sai. Le ofera foarte multe din ceea ce stie, ii invata de bine. Multe lucruri si eu am invatat de la ea, cum trebuie sa ne comportam cu copiii, cum trebuie sa vorbim, ce trebuie sa le oferim. Eu sunt mai impulsiv decat ea si mult mai abtinut. Daca nu ar fi ea, eu as fi strigat la copii de cateva ori. Ei nu stiu ce sunt alea certurile in familie, niciodata nu au auzit strigate in casa, de aceea ei sunt atat de fericiti si energici.”

„Alla le atrage mai multa atentie copiilor, incearca sa petreaca cat mai mult timp cu ei. Li se dedica lor si zice ca isi doreste sa reuseasca sa ii invete ceva. De la inceput, cand ne-am cunoscut, eu eram pensionar in suflet, ea era tanara. Era mai lejera, deschisa noilor oportunitati. Alla m-a intrebat daca va putea imbatrani linistit, alaturi de mine si eu am raspuns: da!”

Cat despre zvonurile potrivit caror Maxim ar fi gay, artistul spune: „Mi se pare ca aceste zvonuri ma insotesc pe tot parcursul vietii. Nu stiu de ce, poate din cauza intonatiei, poate din cauza inteligentei. Nu am aprobat niciodata in viata aceste zvonuri. Inteleg daca as fi iesit cu un baiat sau as fi facut asa, dar nu a fost niciodata. Odata am mers in tren cu un actor, care era gay si in cabina de alaturi mai era un artist, care era foarte invidios si de atunci el a starnit aceste vorbe, doar din cauza ca am fost in aceeasi cabina...Nu cred ca exista vreo femeie care si-ar dori sa se casatoreasca cu un gay, pentru ce?”

Priveste interviul in intregime pentru a afla mai multe despre cariera lui Maxim Galkin, fiind unul dintre cei mai recunoscuti umoristi din Rusia, despre viziunile sale politice si ce crede despre Putin.

Citeste si :  Nu orice bunica ar dansa asa! Pugacheva, cu confetti si ploita in cap, s-a distrat in rand cu copiii. Petrecerea cu fast organizata pentru fiica Kristinei Orbakaite, alaturi de copiii lui Sor, ai lui Kirkorov si ai altor vedete

Sursa foto: Youtube

Articole din aceeasi categorie