03.11.2020
Sa fie ea prizoniera? Vezi cu cine s-au intalnit baietii de la Akord in parcul central din Chisinau

Igor Sirbu si Eduard Malareu sunt foarte activi pe retelele de socializare, acolo unde isi tin la curent fanii cu toate noutatile si proiectele noi.

Citeste si :  Si-a luat gemenele si s-a mutat la Bucuresti. Cat de stresanta a fost aceasta schimbare pentru familia lui Guz

Recent, baietii din trupa Akord au publicat pe Facebook o imagine in care apar alaturi de indragita artista, Zinaida Julea.

„O reintalnire frumoasa in parcul central al capitalei cu minunata Zinaida Julea! Sa aveti un inceput de noiembrie colorat ca frunzele.”, au scris baietii in descrierea imaginii.

Sa fie vorba de o noua colaborare sau a fost o simpla intalnire in parc? Unii dintre prietenii virtuali au scris in comentarii ca le este dor de un concet, iar altii au notat:  „Iata cine e prizoniera”, „Asta era prizoniera... da noi umblam cu ghicitul”, referindu-se la noua piesa a baietilor, intitulata Prizoniera.

Noua productie muzicala a trupei Akord este o piesa enigmatica, iar vocea puternica a baietilor este acompaniata si de una feminina,  numele careia este pastrat inca in secret. „Am decis sa luam o fata frumoasa, cu o voce sensibila si in acelasi timp, puternica. O fata care a crezut ca va fugi din prizoneriatul nostru, dar nu va spunem cine e. Urmeaza poate si un duet oficial cu ea, asa ca ramane, deocamdata, o taina cine e prizoniera noastra.”, au spus baietii intr-un interviu pentru O Seara Perfecta, afirmand ca pastreaza acest mister, pentru ca vor sa vada ce va zice lumea si totodata, e o strategie fixata de producatorul Iurie Badicu.

Citeste si :  Trupa Akord are o prizoniera! „O fata frumoasa cu voce deosebita, sensibila si puternica in acelasi timp.”

Sursa foto: Facebook

Articole din aceeasi categorie