13.07.2020
Rodrigo Alves si-a schimbat numele si a devenit femeie in totalitate, iar acum viseaza sa devina mama. „Ma vizualizez avand grija de copilul meu si sunt cu cineva care ma iubeste si ma accepta pentru cine sunt.”

Barbatul care s-a transformat timp de cativa ani in papusa Ken, apoi in femeie, a luat decizia ca vrea sa detina un nume femenin si ca si-ar dori sa creasca copii. Informatiile au fost oferite chiar de Rodrigo Alves la o emisiune din Marea Britanie.

Citeste si :  Rodrigo Alves - aparitie incendiara pe aeroport. Cum a fost surprinsa vedeta care vrea sa se transforme in femeie

Vedeta braziliano-engleza a relatat in aceasta dimineata la show-ul „This Morning” ca planifica sa-si modifice numele sau din Rodrigo in Jessica si ca pe langa aceasta viseaza sa devina mama, noteaza site-ul Dailymail.co.uk.

Barbatul de 36 de ani a afirmat in cadrul acesteia de ce isi doreste acet lucru. Acesta a explicat ca: „M-am descoperit ca persoana si ca fiinta umana. M-am nascut o femeie transgender. Cunoasteti ca de-a lungul anilor ma luptam cu faptul ca am fost intotdeauna o femeie in mine, in lautrincul meu.”

Fiind intrebata ce inseamna iubirea in viata sa, Jessica a mentionat ca:„In primul rand, inseamna sa te iubesti pe tine insuti. Prioritatea mea este eu si tranzitia mea. Mi-ar placea sa am un copil, un bebelus. Ma vizualizez avand grija de copilul meu si sunt cu cineva care ma iubeste si ma accepta pentru cine sunt.”

 „Am stiut intotdeauna ca sunt o femeie, de la varsta de trei, patru, cinci, sase ani. M-am jucat mereu cu papusile si eram in legatura cu partea mea feminina. Am inceput sa ma imbrac in rochii in casa, in secret. Totusi, incercam sa fiu barbat. Aveam sase patratele pe abdomen. Am facut tot posibilul ca sa fiu barbat, pentru ca m-am nascut in acest corp, dar eram foarte deprimata si nefericita. M-am tranzitionat sau am murit, una sau alta sigur.'', a raspuns transgenderul la intrebarea„mereu ti-ai dorit sa fii Jessica?'', adresatan de prezentatorii emisiunii.

La final, Alves a mentionat ca: „numele meu pe site-urile de socializare inca este Rodrigo, dar planific sa il schimb astazi. Am dorit sa fac marele anunt cu voi, in cadrul acestui show.''

Amintim ca Rodrigo, recunoscut si ca Roddy Alves, a devenit celebru pentru multimea de operatii estetice pe care le-a suferit pentru a-si schimba genul. Acesta si-a realizat prima procedura in anul 2004, apoi au urmat altele care ajung la suma de 500 de mii de lire sterline.

Citeste si :  Imagini socante cu Rodrigo Alves dupa cea mai recenta operatie plastica. Cum arata fostul „barbat Ken”

Sursa foto: Google.com

 

 

 

 

Articole din aceeasi categorie