17.10.2022
Rebel Wilson s-a logodit cu iubita sa? Vezi lucrul care a dat-o de gol pe actrita - FOTO

La inceputul lunii iunie a acestui an, Rebel Wilson a recunoscut ca este lesbiana. Atunci actrita a publicat in mediu online o imagine cu iubita sa, Ramona Agrumah.

Acum cateva zile au aparut noi informatii despre viata persoanal a actritei Rebel Wilson. Conform presei de peste ocean, cuplul planuieste sa-si legalizeze relatia.

Cu toate acestea, La Gala Muzeului Academiei, Rebel a aparut cu un inel cu un diamant impresionant pe degetul inelar. In timp ce fanii se bucura si o felicita pe actrita, aceasta inca nu comenteaza situatia. 

Anterior actrita a fost intr-o relatie aproximativ un an cu un tanar miliardar pe nume Jacob Bush. Cuplul s-a despartit in februarie 2021.

Nicoleta Bezer a implinit 21 de ani! Vezi ce surprize a avut bloggerita de ziua sa de nastere, dar si ce mesaj de felicitare emotionant a primit de la sora sa mai mare, Marinela: „Din 2001 suntem de nedespartit!” - FOTO/VIDEO

Rebel Melanie Elizabeth Wilson este o actrita, scriitoare si producatoare australiana. Dupa ce a absolvit de la Australian Theatre for Young People in 2003, a inceput sa apara ca Toula in serialul de comedie Pizza si schitele The Wedge. In 2008, Wilson a scris, a produs si a jucat in comedia muzicala Bogan Pride.

Anastasia Lazariuc - prima aparitie pe retelele de socializare dupa mai bine de 2 ani! Vezi cum arata acum interpreta in varsta de 69 de ani - FOTO

Articole din aceeasi categorie