14.01.2021
Reactia lui Chuck Norris dupa ce a fost suspectat ca a luat parte la revolta de la Capitoliu

Chuck Norris a ajuns la 80 de ani, dar unii internauti il considera capabil sa restoarne ordinea din capitala SUA. Actorul a raspuns acuzatiei lansate in mediul online, potrivit careia s-ar fi aflat in mijlocul evenimentelor violente de la inceput de an.

Citeste si :  O fetita de 11 ani traieste cu inima batand in exteriorul pieptului. Cum este posibil

O fotografie care a circulat pe Twitter cateva zile il infatisa pe un barbat care seamana cu Chuck Norris, in mijlocul sustinatorilor lui Donald Trump, la Capitoliu. Persoana care a distribuit fotografia a postat si un comentariu care i-a bulversat pe fanii actorului:

Stati, deci nu vom mentiona ca Chuck Norris a fost prezent la insurectia MAGA? (Make America Great Again – Sa facem America mare din nou – n. red.)”.

Momentan, imaginea nu se mai gaseste pe Twitter, insa e disponibila pe alte retele sociale, cum e Instagram.

Actorul de 80 de ani, care in prezent locuieste in Texas, a fost nevoit sa nege public zvonul ca s-ar fi aflat in Washington, in timpul revoltei din 6 ianuarie.

„Acesta nu este Chuck Norris, ci un barbat care ii seamana, desi Chuck Norris e mult mai chipes. Chuck a ramas la ferma lui din Texas, unde a fost impreuna cu familia lui”, a precizat un purtator de cuvant al actorului.

Fotografia cu pricina a fost distribuita pe multe conturi sociale ale sustinatorilor lui Donald Trump si a starnit reactii aprinse.

La 6 ianuarie 2021, cladirea Congresului american a fost luata cu asalt de sustinatorii lui Donald Trump, la indemnul acestuia. Presedintele ales, Joe Biden, i-a numit „teroristi domestici” pe cei care au atacat Capitoliul si au semanat panica in randul politicienilor din cladire. Presedintele inca in functie considera si acum ca a pierdut alegerile prin frauda, iar revolta de la Capitoliu a fost unul dintre mijloacele cu care credea ca-si va face dreptate.

Citeste si :  Asta e cea mai CIUDATA casa din lume. Costa o AVERE, dar e IMPOSIBIL sa stai in ea. Detaliul care ii pune pe FUGA pe clienti

Fotografii: Getty Images

Articole din aceeasi categorie