15.08.2019
Quentin Tarantino: „Bruce Lee chiar a fost un tip arogant”.
La o saptamana dupa ce a fost criticat de fiica lui Bruce Lee pentru modul in care l-a portretizat pe tatal ei in filmul Once Upon a Time in Hollywood, regizorul Quentin Tarantino a iesit public cu o reactie acida.

Shannon Lee (50 de ani) l-a pus la zid pe Quentin Tarantino pentru ca si-ar fi batut joc de tatal ei in ultimul lui film. Fiica lui Bruce Lee l-a criticat pe regizorul american dupa ce l-a descris pe celebrul actor si maestru al artelor martiale drept un „arogant nenorocit”.

A fost zugravit ca un arogant nenorocit care e plin de aere, nu ca un om care a trebuit sa munceasca de trei ori mai mult decat oricare dintre acei oameni, pentru a obtine ceea ce le-a fost daruit in mod natural altora”, a spus Shannon Lee pentru The Wrap.

Tarantino i-a dat replica lui Shannon in timpul unei conferinte de presa sustinute la Moscova.

Bruce Lee chiar a fost un tip arogant. Nu am inventat mai nimic. L-am auzit spunand lucruri de acest gen. Oamenii sustin: Ei bine, el n-a spus niciodata ca l-ar putea bate pe Muhammad Ali. Ba da, a spus-o. Nu numai ca a spus-o, si sotia lui a zis ca a spus-o. In prima biografie pe care am citit-o in viata mea, care a fost „Omul pe care doar eu l-am cunoscut.”, de Linda Lee”, sustine Tarantino.

„Bruce Lee nu a fost increzut”

In opinia mea, Bruce Lee nu a fost niciodata increzut. Poate a fost putin obraznic in artele martiale, deoarece a fost foarte sigur de el. A fost la ani lumina distanta de multi altii. Insa, pe platourile de filmare nu se dadea in stamba”, sustine fostul lui partener de antrenament, Dan Inosanto.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie