20.10.2021
Priscilla Presley a avut o aventura cu Richard Gere. Povestea este plina de detalii picante

Actrita si femeie, Priscilla Presley a fost casatorita odata cu regele Rock & Roll, Elvis Presley. Artistul nu a fost insa singurul ei iubit celebru, asta pentru ca actrita a trait o noapte de pasiune si cu unul dintre actorii celebri de la Hollywood. Iata cum a decurs aceasta aventura!

Priscilla Presley a fost casatorita cu Elvis Presley timp de sase ani. Priscila era o tanara adolescenta cand s-a indragostit de superstar si, cumva, a trait in umbra lui inainte, dar si in timpul mariajului lor.

Chiar daca au trecut zeci de ani de la divortul lor si de la disparitia faimosului artist, povestea lor e greu de uitat. Desi Elvis a fost marea ei iubire si singurul ei sot, Priscilla Presley a avut si alte legaturi, una dintre ele fiind expusa de fostul ei iubit, modelul Michael Edwards.

In timpul relatiei de sapte ani dintre Edwards si Priscilla s-au intamplat multe. Ba mai mult, celebra lui iubita a trecut si prin patului lui Richard Gere.

Dupa aceea noapte, Edwards a sustinut ca Priscila isi amintea cu greu ce s-a intamplat.

Multora le-a fost greu sa creada ca fosta sotie a lui Elvis ar fi putut avea o aventura cu Gere, si chiar mai putin credibil este faptul ca a fost o iubire de o noapte. Cu toate acestea, potrivit lui Edwards, s-a intamplat.

In cartea  „Pricilla, Elvis & Me”, Edwards a detaliat cum Priscilla a mers sa vada un avocat, dar nu a mai revenit.

 

Edwards a ramas treaz toata noaptera asteptand telefonul  iubitei sale, asta dupa ce a incercat sa o contacteze in repetate randuri. La primele ore ale diminetii, adevarul a iesit la suprafata.  "A urmat o perioada de tacere. Si apoi i-am auzit suspinele inabusite. Am intrebat-o ce s-a intamplat, dar stiam deja"

Priscila i-ar fi spus lui Edwards ca s-a intalnit cu Richard Gere, pentru ca aveau acelasi agent, si au ajuns sa consume cateva bauturi.

„Cand am plecat in cele din urma si am mers sa ne luam masinile, el m-a intrebat unde merg; I-am spus ca „ Acasa ”, a clatinat din cap, a ranjit la mine si mi-a spus:„ Nu, nu ”. M-am urcat in masina lui , iar dupa aceea nu imi amintesc nimic clar", a povestit diva.

In ciuda faptului ca nu dat prea multe detalii despre ceea ce s-a intamplat in noaptea aceea, Michael a dezvaluit ca Priscilla i-a spus ca s-a trezit langa Gere dimineata.

Ce relatii a bifat Priscilla

Vedeta a jucat in multe filme de succes, dar a si transformat averea  fostului sot intr-una sot de milioane de dolari - Elvis Presley Enterprises. De asemenea, este mama pentru doi copii si bunica pentru trei nepoti. Fiica ei, Lisa Marie Presley, a fost casatorita de mai multe ori.

Primul sot al Lisei a fost Danny Keough, cu care a avut doi copii; singurul lor fiu este acum decedat. A doua casatorie a fost cu regele Pop, Michael Jackson, iar mai tarziu s-a casatorit cu Nicholas Cage.

Are, de asemenea, doua fete, Harper si Finley, din mariajul cu Michael Lockwood.

Al doilea copil al Priscilei provine din relatia ei cu producatorul si regizorul de film Marco Garibaldi. Cei doi au avut un fiu, pe Navarone.

La varsta de 14 ani, Priscilla l-a intalnit pe Elvis Presley, dar s-a casatorit cand avea 21 de ani. Singurul lor copil s-a nascut in 1968, dar familia s-a destramat patru ani mai tarziu. Priscilla a explicat ca ea si Lisa s-au ratacit in viata fostului ei sot. Abia dupa divort a reusit sa urmeze o cariera la Hollywood si sa exploreze alte relatii.

S-a iubit mai intai cu un instructor de karate, Mike Stone, apoi cu cu Michael Edwards. Priscilla nu s-a mai casatorit niciodata, dar a avut o relatie de lunga durata cu tatal fiului ei, Garibaldi.

Iubirile lui Richard Gere

Richard Gere a fost intotdeauna un amorez incurabil. Faima si farmecul sau l-au ajutat sa ajunga la inima multor frumuseti.

In 1991, Gere s-a casatorit cu  Cindy Crawford, dar povestea lor s-a destramat patru ani mai tarziu. Crawford avea 26 de ani, in timp ce el avea 42 de ani cand au schimbat juramintele.

La cativa ani de la casatorie, Crawford a explicat ca traiau ca niste straini.  Cindy este casatorita acum cu Rande Gerber. 

Actrita Carey Lowell a fost a doua sotie a lui Gere. Mariajul lor a durat din 2002 pana in 2013 si, in acel timp, au avut un fiu, pe Homer. 

Printre iubirile lui Gere se numara Diana Ross, Penelope Milford, Kim Basinger, Julia Roberts, partenera sa din „Pretty Woman”, Uma Thurman si Padma Lakshmi. In prezent, este alaturi de Alejandra Silva, o femeie care are aproximativ jumatate din varsta sa.

Amorezii si-au facut publica povestea in 2015 si s-au casatorit in 2018. Astazi au o relatie excelenta, bazata pe respect si  incredere. Ba mai mult, au reusesc sa ignore diferenta de varsta de 33 de ani.

Articole din aceeasi categorie