11.10.2019
Printul Harry si Meghan Markle s-ar putea muta in Canada din cauza presei britanice
Se pare ca Printul Harry si Meghan Markle s-au gandit la posibilitatea de a se muta in Canada daca relatia cu presa britanica nu se imbunatateste.

Potrivit US Weekly, Printul Harry s-a saturat de articolele publicate de tabloidele din Marea Britanie si se gandeste serios sa se mute cu Meghan si fiul lor, Archie, in Canada, daca lucrurile nu se imbunatatesc.

Potrivit unei surse citate de publicatie, toate povestile publicate au ranit-o pe Meghan, iar Harry se teme ca acest lucru le va afecta si relatia, daca el nu face nimic. Tocmai de aceea el a deschis procese separate impotriva Mail on Sunday si The Sun. „Neplacerile s-au acumulat, iar Harry refuza sa nu faca nimic in timp ce presa britanica o ataca pe Meghan si ii invadeaza intimitatea. Meghan pare o femeie puternica, insa a fost afectata puternic de povestile negative scrise despre ea.”

Imagini pentru printul harry

Printul Harry se teme ca toate aceste stiri false vor avea un efect asupra vietii lor si le va putea afecta casnicia. „El este ingrijorat ca recenta actiune a presei va avea un impact asupra relatiei cu Meghan, precum si asupra relatiei lor cu familia regala si publicul”, a declarat aceeasi sursa.

In plus, o sursa a adaugat ca Meghan si Harry nu au eliminat posibilitatea de a se muta intr-o alta tara permanent daca lucrurile nu se schimba. „Meghan si Harry iau in considerare sa se mute in Canada.”

Imagini pentru printul harry

Cu toate acestea, mutarea ar fi un proces foarte dificil, cel putin pentru moment, avand in vedere ca cei doi sunt foarte implicati in actiunile din Marea Britanie. In plus, o sursa a declarat pentru elle.com vara aceasta ca Ducesa de Sussex isi ia in serios rolul si este „constienta de traditie”. Tocmai pentru acest motiv ea a participat la Trooping de Colour la doar cateva saptamani dupa ce a devenit mama, din respect pentru Regina.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie