07.07.2020
Primele imagini publicate de presupusul iubit al Andreei Balan din vacanta la mare. Imaginile au aparut pe contul de Instagram al lui Tiberiu Argint

Tiberiu Argint, barbatul despre care presa spune ca este noul barbat din viata Andreei Balan, a publicat imagini din vacanta de la mare.

Wowbiz.ro scrie ca Andreea Balan si Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei Sonia Argint de la TVR, se afla intr-o relatie de mai bine de 3 saptamani, dar daca pana acum au reusit sa tina totul numai pentru ei, in acest weeeknd au profitat de vremea frumoasa si au mers la mare impreuna, ca un cuplu.

De curand, cantareata a fost surprinsa de paparazzi cancan.ro la mare alaturi de cel care ii este acum partener de viata, Tiberiu Argint. Cei doi s-au tinut in brate si chiar s-au sarutat, au profitat din plin unul de prezenta celuilalt, iar imaginile spun tot.

Chiar daca cei doi nu au confirmat nimic pana acum, barbatul a postat pe contul de socializare fotografii de pe plaja, si chiar daca nu apar impreuna in ele, este putin probabil ca totul sa fie doar o coincidenta. 

Sursa foto: Instagram, Google.com

Articole din aceeasi categorie