19.08.2023
Transformarea uluitoare a fiului lui Arnold Schwarzenegger! Christopher a scapat de obezitate

Cel mai discret dintre copiii celebrului Arnie are cu ce se lauda. Pana nu de mult suferea de obezitate, insa barbatul a reusit sa elimine surplusul ponderal.

Stilul de viata i s-a schimbat radical, drept pentru care si vizitele la sala de sport s-au indesit.

Paparazzii l-au surprins pe tanarul de 25 de ani in Los Angeles dupa antrenament si arata uimitor!

Christopher Schwarzenegger, Profimedia (2) jpg

Christopher este mezinul fostului guvernator al Californiei si al Mariei Shriver.

S-a nascut pe 27 septembrie 1997 si a crescut alaturi de fratii sai mai mari, Katherine, Christina si Patrick Schwarzenegger. Copiii mai au un frate vitreg, pe Joseph Baena, rodul aventurii lui Arnold cu Mildred Baena.

Christopher Schwarzenegger este un personaj dintre cele mai discrete! Despre tanar s-a scris cand a facut un accident grav la 13 ani. Baiatul a cazut atunci si a fost profund afectat. A suferit numeroase fracturi si a tras mult cu recuperarea. Incidentul teribil s-a petrecut fix in perioada in care parintii lui divortau, din cauza aventurii lui Arnie.

Christopher Schwarzenegger s-a chinuit multi ani cu kilogramele in plus! Din fericire, celebrul sau tata a putut sa il ghideze, iar reusita tanarului este acum vizibila.

Christopher Schwarzenegger cu sora sa, Katherine, in 2014

Natalia Gordienko, filmata in timp ce canta manele! Cum i-a reusit sa interpreteze piesa „Toate diamantele” - VIDEO

Christopher Schwarzenegger a absolvit Universitatea din Michigan in 2020, iar Arnold s-a aratat atunci din cale afara de mandru. Marele actor a postat o fotografie cu mezinul sau, in dreptul careia a scris: „Christopher, esti un campion si te iubesc. Stiu ca absolvirea ta din Michigan nu a fost marea sarbatoare la care ai visat ani de zile, dar ai urcat pe scena si ai stralucit. Insa nu de asta ma mandresc cu tine, ci pentru faptul ca ai o capacitate imensa de munca, de compasiune, viziune, gandire critica si abnegatie. Acestea sunt calitatile care ma fac sa ma mandresc atat de tare cu tine”, a scris tata Schwarzenegger.

Christopher obez jpg


Este vizibila diferenta de greutate. Tanarul a trecut printr-o adevarata transformare fizica, demna de toata lauda.

Si tatal sau este un abonat fidel al salilor de sport si a miscarii. Arnold arata incredibil de bine si acum!

Articole din aceeasi categorie