12.12.2019
Presa rusa: Anastasia Zavorotniuk va ramane paralizata. Cum a reactionat familia actritei
Pe 11 decembrie, canalul de Telegram Mash a anuntat o veste teribila. Conform lor, indragita actrita, Anastasia Zavorotniuk, ar fi paralizata, iar pronosticul medicilor nu este deloc unul pozitiv.

Chiar daca familia vedetei din „Моя прекрасная няня” se abtine din a oferi comentarii despre starea vedetei, de aceasta data, apropiatii lui Zavorotniuk au rupt tacerea. „Linistea nu a durat mult, pacat. Pentru ca inainte de Anul Nou este mai placut sa te gandesti la bine, sa visezi si sa oferi atmosfera de sarbatoare si urari de bine apropiatilor. Este asa o vreme cand lumea nu-si doreste mizerie, negativ sau povesti infricosatoare. Dar nu toata lumea considera asfel. 

In acest caz, amintiti-va, va rog, proverbul: Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Noi le suntem recunoscotori tuturor celor care ii trimit Anastasiei ganduri bune si energie pozitiva.”, se arata in mesajul familiei.

Primele zvonuri privind starea grava de sanatate a Anastasiei Zavorotniuk au aparut in luna august a anului curent. Reprezentantii artistei au anuntat ca in septembrie, Anastasia va oferi un interviu amplu, in care va vorbi la acest subiect, lucru care insa nu s-a intamplat, iar in presa au aparut speculatii ca artista ar suferi de o tumoare cerebrala si ar fi internata, intr-o stare foarte grava, intr-un spital din Moscova.

Unele voci afirma ca cancerul la creier ar fi fost declansat de nasterea celui de-al treilea copil al Anastasiei, atunci cand actrita a apelat la o procedura de fertilizare.

Un alt caz similar este si cel al Jannei Friske, care s-a stins din viata in urma cancerului la creier.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie