20.02.2020
Presa romana arunca bomba: Andreea Balan si sotul ei, actorul George Burcea, divorteaza
Astazi, portalurile de stiri din Romania au fost „inundate” cu stiri potrivit carora interpreta si dansatoarea Andreea Balan si sotul ei, actorul George Burcea, divorteaza. Dupa o nunta de poveste si o nastere care era cat pe ce sa-i ia viata artistei, se pare ca cei doi au decis s-o ia pe cai diferite.
Surse apropiate cuplului au dezvaluit ca relatia lor nu mai merge, iar motivul pare sa fie o grava problema de comunicare.

Citeste si: Nunta de basm pentru Andreea Balan si George Burcea. Artista a transformat casatoria sa intr-un adevarat spectacol, pe care l-a regizat, l-a filmat si l-a montat sub forma unui videoclip

Andreea Balan nu mai vorbeste cu el nici macar pe conturile sociale. George Burcea nemaifiind urmarit de artista.
„Inca nu au fost depuse niciun fel de acte, dar s-a discutat de separare, de despartire. Andreea, asa cum stie toata lumea, vrea ca lucrurile sa mearga intr-un anumit sens, iar George, probabil, nu se poate adapta la cele impuse de ea. Andreea se chinuieste din greu sa nu se ajunga intr-o asemenea situatie, dar din pacate, George e de nerecunoscut.”, a precizat una dintre cunoscutele Andreei Balan, citata de wowbiz.ro.
Mai mult decat atat, cu cateva zile in urma, Andreea Balan a decis sa stearga toate comentariile facute de George Burcea pe contul ei de socializare.
Recent, artista a scris si un mesaj, care parca ar fi dedicat sotului ei.
Barbatilor le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca sa le cucereasca. Nu-si doresc sa traiasca alaturi de ele. Se zbat sa le cucereasca, doar ca sa-si demonstreze lor si celor din jur valoarea. Uite, frate, ce femeie capabila mi-am tras eu! Femeile puternice sunt o provocare pentru ei. Sunt un examen. Sunt o confirmare. Doar ca, dupa ce isi fac demonstratia de forta, abdica. Fug. Pleaca. De ce? Pentru ca femeile puternice sunt obositoare. Orice ar face ele si oricum ar face, cand el se reflecta in ea, se vede marunt, nerealizat, frustrat. Pe ea o vede ca pe o scorpie carierista si autoritara”, este citatul pe care Andreea Balan l-a publicat pe contul ei de socializare, semn ca George Burcea nu se mai poate mula pe ideile pe care le are artista despre ce ar trebui sa fie intr-o casa.
Cei doi nu au comentat zvonurile.
Andreea Balan si George Burcea si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu in luna septembrie a anului trecut. In aceeasi zi, cei doi si-au botezat si fetita, pe Clara Maria, in varsta de cinci luni. La petrecerea lor au luat parte in jur de 250 de invitati, printre care foarte multe vedete apropiate Andreei si lui George.
Sursa foto: Instagram.com
Articole din aceeasi categorie