16.09.2019
Nunta de basm pentru Andreea Balan si George Burcea. Artista a transformat casatoria sa intr-un adevarat spectacol, pe care l-a regizat, l-a filmat si l-a montat sub forma unui videoclip
Cel mai frumos eveniment din viata Andreei Balan, dupa botezul celor doua fetite ale sale, a fost mult asteptata nunta a sa cu George Burcea.

Asa cum au promis inca de acum doi ani si jumatate, cand si-au unit destinele pe superba plaja Sunset Beach din California, cei doi au facut nunta si pentru prietenii si rudele din Romania, transformand botezul mezinei lor, Clara Maria, intr-un eveniment de familie 2 in 1.

Pregatit cu grija, dar si promovat pe masura, intregul ceremonial a presupus o mare mobilizare de forte: un cuplu de nasi la fel de notorii (artistii Aurelian Temisan si Monica Davidescu), o locatie de top din higlife-ul bucurestean, vestimentatie de tip couture, dintre care nu mai putin de trei rochii de mireasa (semnate Otilia Brailoiu) si doua de nasa, o masina de epoca si o limuzina.

In ziua cea mare, emotiile au fost insa mai mari decat s-au asteptat, in ciuda tuturor pregatirilor. Atat nunta, cat si botezul Clarei Maria, oficiate la la biserica Sfanta Treime Dudesti din Bucuresti, s-au lasat cu surprize si lacrimi de bucurie.

Unul dintre cele mai emotionante momente a fost prilejuit de prezenta tatalui si a bunicii artistei, foarte emotionati la vederea ei in rochia de mireasa.

Alaturi i-a fost si colega de trupa si prietena Andreea Antonescu, insotita de fiica ei, Sienna.

La intrarea in biserica, la bratul nasului Aurelian Temisan, invitatii au putut vedea sclipirile rochiei pe care erau brodate diverse mesaje personale - un trend impus de Angelina Jolie la nunta sa cu Brad Pitt.

„Rochia mea de mireasa spune povestea noastra in versurile scrise pe ea, in cuvintele aruncate din loc in loc, cuvinte care au patruns adanc in inima. Este brodata manual cu multa iubire si cand o port ma duce in lumea basmului si ma face sa ma simt cea mai frumoasa din lume”, a spus Andreea Balan.

La receptie, mireasa si-a schimbat rochia, optand pentru o alta creatie semnata Otilia Brailoiu pentru dansul mirilor. Cum era de asteptat, momentul artistic nu putea fi unul banal, ci atent pregatit - cu atat mai mult cu cat Andreea Balan este cunoscuta pentru show-urile sale spectaculoase de dans. Totusi, in perfectiunea lui, momentul a avut o scapare imperfecta, dar candida, scenografia pusa la cale de cei doi proaspat casatoriti fiind intrerupta de fiica lor, care nu a mai rezistat sa stea deoparte si a vrut sa li se alature.

Dansul mirilor a fost inclus si in videoclipul melodiei „Inger Pazitor”, despre care mireasa Andreea Balan spune ca este „una din cele mai frumoase piese pe care le-am cantat vreodata, este piesa sufletului meu, o melodie ce transmite emotie, trairi intense si multa iubire. Spune povestea noastra, dar si a voastra.”

Mai mult decat atat, piesa este o frumoasa dedicatie pe care Andreea i-a facut-o lui George Burcea.

Amintim cu cuplul are impreuna doua fetite: Ella si Clara Maria.

Sursa foto: Facebook.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie