01.02.2021
Ina Terescenco, batuta din nou de catre fostul iubit: "Imi cer scuze de la vecini ca am strigat, pur si simplu chiar nu mai aveam puteri!". Momentul in care medicii ii acorda ajutor - VIDEO

Vloggerita, Ina Terescenco, a anuntat pe Instagram ca din nou a fost batuta de catre fostul ei iubit. Aceasta a aratat ca are multe vanatai pe fata, dar si pe tot corpul.

Prin intermediul retelelor de socializare, vloggerita a povestit ca a fost asteptata de agresor chiar la usa apartamentului in care locuieste: "Cred ca ma iubeste prea tare. Acus vine politia si o sa-l iubeasca si mai tare. Vii in casa ta si cineva te asteapta".

Totodata, Ina a mentionat ca nu face publica aceasta situatie pentru ca urmaritorilor sa-i fie mila de ea, dar pentru ca sa le spuna fetelor sa nu le fie frica sa vorbeasca despre asta: "Chiar e exagerat. Eu de bataie nu ma tem, pot sa dau inapoi. Dar barbatul oricum e mai puternic".

De asemenea, vloggerita a publicat momentul in care au venit medicii sa-i puna o injectie: "In asa situatii chemati politia si ambulanta".

"Ma doare totul. In situatia asta chiar imi este jale de mine. Depun tare mult efort, lucrez zi de zi, si s-a gasit unul de asta sa se comporte asa cu o femeie. Vreau un barbat care sa zica: stai linistita, eu ma lamuresc", a mentionat Ina in unul dintre stories-urile sale.

Anterior, barbatul a mai batut-o o data pe Ina. Incidentul a fi avut loc pe 6 august, chiar in curtea blocului unde locuia Ina si ar fi pornit din cauza faptului ca tanara a vrut sa puna punct relatiei.

O cunoscuta vloggerita din Moldova - batuta crunt de catre fostul iubit. „Nu mai am lacrimi sa plang...”

Articole din aceeasi categorie