25.05.2022
Nargiz Zakirova - retinuta pe Aeroportul Domodedovo! Cantareata va fi deportata in Uzbekistan. Afla care este motivul

Artista rusa este implicata intr-un nou scandal. Recent, Nargiz a vrut sa se intoarca din Uzbekistan la Moscova, dar a fost retinuta in aeroportul Domodedovo.

Conform presei ruse, cantareata in varsta de 51 de ani a vorbit despre agresiunea Rusiei asupra Ucrainei, iar acesta ar putea fi motivul retinerii sale. O sursa a comunicat pentru StarHit ca oamenii legii planuiesc sa o deporteze pe Nargiz in Uzbekistan, acolo unde este patria ei.

Pana acum, nici interpreta, nici reprezentantii ei nu au comentat aceasta informatie.

Acesta nu este primul scandal in care este implicata Zakirova. Anterior, ea a fost acuzata ca ar fi dependenta de alcool. „Ea emana negativitate, mereu se plange de problemele ei. In loc de cantece celebre, ea interpreteaza un fel de rock obscen. Publicul este in soc.”, au spus fanii ei la un moment dat.

Este afectata de hate? Afla ce crede organizatoarea de evenimente, Mirela Urusciuc despre persoanele care ii critica modul de viata

Interpreta nu acorda atentie hate-ului si spune ca isi face munca bine, indiferent de circumstante. „A inceput acel scandal potrivit caruia eu beau pe scana! Daca din cauza faptului ca eu beau pe scena, concertele s-ar intrerupe, ar aparea probleme, as fi transportata cu ambulanta, as intelege, dar asa...”, s-a justificat Nargiz intr-un interviu.

Nargiz Zakirova este o cantareata ruso-uzbeca. A castigat Premiul Gramofonul de Aur trei ani consecutiv: 2015, 2016 si 2017. 

Asa arata fericirea adevarata pentru Natalia Gordienko! Langa cine alege artista sa isi petreaca tot timpul liber, dar si in ce ipostaze induiosatoare a fost surprinsa - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie