13.04.2020
Pe urmele Printesei Diana. Printul Harry si Meghan Markle ar fi pregatiti sa ofere un interviu despre viata lor de la palat si sa divulge motivele plecarii din Familia Regala pentru un milion de dolari

Se pare ca Meghan Markle in varsta de 38 de ani si Printul Harry de 35 de ani au decis sa mearga pe drumul Printesei Diana. Presa britanica anunta ca cei doi se pregatesc sa ofere un interviu despre viata lor de la palat.

Citeste si : A cucerit ucrainenii! Ludmila Balan - aparitie spectaculoasa la Vocea Ucrainei. Tina Karol - catre Potap: „Fura mireasa, te rog!”

In 1995, mama lui Harry si William, Printesa Diana, a recunoscut intr-un interviu pentru BBC ca este nefericita in casnicia cu Printul Charles. Destainuirile lui Lady D insa au pus intr-o lumina proasta intreaga Familie Regala Britanica.

Citeste si : Presa britanica: Serviciul de securitate al lui Meghan Markle si Printul Harry va fi platit partial din buzunarul Printului Charles

La un sfert de secol de atunci, istoria se poate repeta. Surse din anturajul Ducilor de Sussex afirma ca Printul Harry si Meghan Markle iau in calcul posibilitatea de a oferi un interviu exclusiv unor jurnalisti de renume din America, anunta Page Six. Ar putea fi vorba de Oprah Winfrey sau Ellen DeGeneres.

Ducesa de Sussex ar duce asemenea tratative inca din ianuarie. Sursele au enuntat si pretul interviului. Potrivit lor, dezvaluirile cuplului ar putea costa 1 milion de dolari. O buna parte a acestor bani ar urma sa fie utilizati in scop caritabil, si anume donati medicilor care se afla in prima linie in lupta impotriva pandemiei de coronavirus.

Citeste si : Un nou capitol pentru Harry si Meghan. Ducii de Sussex au parasit Instagram-ul pana cand vor veni vremuri mai bune

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie