11.06.2021
Parasite la altar! Vedetele care au trait momente ca din filme, anulandu-si nunta

Cand mai sunt doar cateva zile pana la una dintre cele mai importante zile din viata unui cuplu, emotiile tot cresc. Nu toata lumea este capabila sa faca fata stresului. Vezi mai jos vedetele care nu au suportat presiunea si si-au anulat propria nunta.

Fericiti impreuna! Dianna Rotaru, la brat cu sotul sau, la un eveniment monden

Jennifer Lopez si Ben Affleck

Jennifer si Ben s-au intalnit pe platoul de filmare - „Gigli”. Povestea de dragoste a inceput imediat si a durat doi ani. Fanii au poreclit cuplul „Bennifer”, presa i-a urmarit indeaproape pe tineri si au avut parte de mare atentie, mai multa decat suficienta. Actorul a fost jignit de porecla „Domnul Lopez”, nu i-a placut presiunea jurnalistilor si faptul ca nu arata foarte avantajos pe fundalul unei mirese ambitioase.

Acest lucru a dus la consecinte neplacute: cu o ora inainte de nunta, Affleck a cerut anularea sarbatorii. Povestea cuplului a durat inca cateva luni, pana cand Ben a plecat la alta - actrita Jennifer Garner.

Multi ani mai tarziu, Jennifer a impartasit in memoriile sale ca plecarea iubitului ei a fost o mare lovitura pentru ea: „Cand Ben m-a invitat sa plec, neputand rezista presiunii presei si a fanilor, am simtit ca inima mi-a fost smulsa din pieptul meu."

In acest an, cei doi si-au reluat relatia. Sa fie oare de aceasta data pe mai mult timp?

Confirmat! Jennifer Lopez si Ben Affleck si-au reluat relatia dupa 17 ani: „L-a facut sa-i promita ca nu va rupe inima fiicei sale din nou”. Iata 9 cele mai frumoase aparitii ale vedetelor de cand erau logoditi

Robert Pattison si Kristen Stewart

Deliciul fanilor filmului „Twilight” a fost la nesfarsit cand a devenit cunoscut despre romanul eroilor din saga in viata reala. Insa nu s-a ajuns pana la nunta. Cuplul s-a despartit in primavara anului 2013, iar motivul a fost infidelitatea miresei.

Kristen a fost vazuta in mod repetat in bratele regizorului filmului „Alba-ca-Zapada”, Rupert Sanders, si se pare ca rabdarea lui Pattison a ajuns la sfarsit.

Brad Pitt si Gwyneth Paltrow

Brad si Gwyneth s-au intalnit pe platourile de filmare „Seven”, unde au avut o poveste de dragoste. Cuplul avea chiar acelasi stil de imbracaminte la acea vreme! Viitoarea nunta a celor doua vedete parea a fi evenimentul anului, dar Brad si Gwyneth s-au despartit pe neasteptate.

Potrivit zvonurilor, motivul a fost infidelitatea miresei: ea ar fi avut o aventura cu colegul ei, John Hannah.

Maria Sharapova si Sasha Vuyachich

Sportivii s-au despartit din cauza ca cei doi avea prea multe antrenamente, campionate si nu reuseau sa se vada. In octombrie 2010, Maria s-a logodit cu Sasha, dar carierele au fost pe primul loc pentru amandoi. Si in timp ce managerii sportivilor au convenit asupra unei date convenabile pentru ambii tineri, acestia dispareau la antrenamente. In cele din urma, Maria a rupt logodna, obosita de relatia la distanta. Dupa cum a remarcat jucatoarea de tenis intr-un interviu, despartirea nu a fost usoara pentru ea.

Julia Roberts si Kiefer Sutherland

In mod ironic, dar chiar inainte de lansarea filmului „Runaway Bride”, Julia a fugit deja de la propria nunta. Victima a fost Kiefer Sutherland, cu care actrita a inceput sa se intalneasca dupa ce a lucrat impreuna la filmul „Flatliners”. Cu cateva zile inainte de nunta, Roberts l-a parasit pe actor si s-a dus la prietenul sau, James Patrick. Kiefer a recunoscut mai tarziu ca plecarea Juliei a fost un moment dureros, dar a avut ce invata din asta.

Uma Thurman si Arpat Busson

Actrita americana si milionarul francez nu au avut niciodata o relatie stabila - cuplul fie s-a despartit, apoi s-au impacat din nou. Nunta planificata nu a avut loc: job-urile lor in diferite tari i-au impiedicat pe Uma si Arpat sa mentina relatia. Chiar si nasterea fiicei lor, Rosalind, nu a salvat situatia. Uma pana acum lucreaza si se dedica job-ului sau.

Anastasia Volocikova socheaza din nou! Balerina a aparut topless intr-o cada cu apa rece ca gheata: „Figura mea este un dar al lui Dumnezeu”. Vezi cum si-a uimit fanii - FOTO

Articole din aceeasi categorie