21.05.2020
Pamela Anderson, reclama la un serviciu de videochat in lenjerie intima

Pamela Anderson se declara „mereu indragostita”, dar si „mereu cu inima zdrobita”, in timp ce promoveaza serviciile unui site web dedicat adultilor.

In varsta de 52 de ani, fosta bomba sexy din Baywatch are mare succes in campania online a unui website de videochat cunoscut in toata lumea. Pamela Anderson face reclama acestui serviciu destinat adultilor in lenjerie intima de culoare neagra. Fanii ei sunt extaziati de cat de bine arata la varsta ei.

Te iubesc, Pamela. Arati atat de frumos”, a scris un admirator care i-a vazut postarea de pe Instagram.


Pamela si-a asumat rolul de director de creatie al site-ului Jasmin.com, care reprezinta un loc in care oamenii pot intra pentru a comunica cu persoane influente. Conform rubricii Termeni si Conditii, pe site nu sunt permise nuditatea si continutul sexual explicit. In realitate aceasta regula e doar de ochii lumii.

Pamela Anderson are propria sectiune pe site, unde a postat o serie de filmulete. Unele sunt cu acces gratuit, altele cu plata.

Pamela Anderson s-a maritat a cincea oara, in mare secret, la inceputul acestui an. Alesul ei a fost producatorul de film Jon Peters, in varsta de 74 de ani. Insa, la doar 12 zile de la fericitul eveniment, cei doi s-au despartit.

Us Weekly a dezvaluit ca Jon Peters a parasit-o, printr-un SMS, dupa ce si-a dat seama ca e prea batran pentru ea.

Am realizat ca la 74 de ani am nevoie doar de o viata linistita, nu de o aventura internationala. De aceea, cred ca cel mai bun lucru pe care il putem face este ca eu sa plec pentru cateva zile si, poate, ai si tu nevoie sa te intorci in Canada. Lumea stie ca am facut-o si cred ca acum trebuie sa mergem pe drumuri separate. Sper ca ma vei putea ierta”, scris Jon Peters in mesaj.

Articole din aceeasi categorie