16.11.2021
Orice fata viseaza la asta! O tanara - ceruta in casatorie de iubitul ei, chiar in timpul concertului interpretei Adele. Emotii de neuitat traite de indragostiti - VIDEO

Interpreta britanica, Adele, a sustinut ieri un concert, in Los Angeles, unde au venit toate celebritatile, care se aflau in oras la moment. Cu toate acestea, principalul personaj al serii nu a fost insasi cantareata, ci o fata, pe care a cerut-o in casatorie chiar pe scena.

In timpul evoluarii, Adele a declarat ca doreste sa ajute un baiat pe nume Quenin sa-si surprinda iubita. Ea a cerut tuturor din sala sa faca liniste si sa nu scoata un sunet, iar tehnicienilor le-a spus sa stinga luminile. 

Quentin a intrat in sala cu prietena sa Ashley, care era legata la ochi si purta casti, pentru a nu vedea si auzi nimic. Fata a crezut ca ei au mers pur si simplu la o plimbare si nu intelegea unde se afla, chiar si cand Quentin i-a scos bandajul de la ochi. 

O alta Natalia Gordienko, mai putin stiuta de public! „Iubesc, dar nu sunt intr-o relatie”. De ce interpreta nu sarbatoreste 8 martie. Interviu de suflet - VIDEO

Barbatul s-a pus intr-un genunchi si i-a propus iubitei sale sa fie sotia lui. Fiind in lacrimi atat ea, cat si el, Ashley i-a spus DA.

Doar ca suprizele nu s-au oprit in acest moment. Luminile s-au aprins si multe aplauze s-au auzit din sala. Adele a urcat pe scena si a socat-o inca si mai mult pe tanara. 

Cantareata a incercat sa descarce atmosfera putin si le-a propus tinerilor indragostiti sa ia loc in primul rand.

Zglobie si vesela ca o pustoaica! Anii trec pe langa mama lui Dan Balan. Cum a aparut interpreta in noul sau videoclip - VIDEO

Judecand dupa emotiile lui Ashley, ea inca nu constientiza unde se afla si ca, insusi Adele isi va interpreta hitul pentru ei, Lizzo i-ar strange mana, iar Melissa McCarthy i-ar da sa bea apa. 

Articole din aceeasi categorie