20.11.2020
O vedeta Instagram a postat propunerile indecente primite de la fani. Care a fost urmarea

In zilele de azi, femeile nu se mai pot exprima pe social media fara sa primeasca propuneri sau remarci nepotrivite, atat de la barbati cat si de la celelalte reprezentante ale sexului frumos. 

Satula de comentariile indecente ale fanilor sai, modelul Maxim Paige Woolen a creat un cont pe Instagram pentru a-i deconspira pe acestia.

Citeste si :  O bloggerita din Odessa a gasit elixirul tineretii. Nimeni nu o crede cand spune cati ani are

Paige (28 de ani) are 174.000 de urmaritori pe Instagram dar, in incercarea de a opri remarcile obscene pe care unii dintre acestia le fac la ea pe pagina, aceasta a hotarat sa arate tuturor mesajele cu pricina. 

Pe noul cont, Paige Woolen a postat cele mai nepotrivite mesaje primite de ea, inclusiv de la barbati care ii propuneau partide sex sau ii cereau sa trimita poze nud.

Contul de Instagram „Dudes in the DM” a fost creat acum o saptamana dar are deja 9000 de urmaritori si un continut cat se poate de amuzant. 

„In ultimul an, nu mai stiam cum sa reactionez la remarcile negative, amenintarile si propunerile obscene pe care le primeam doar pentru ca pozam in bikini. Nu cred ca nuditatea este sexuala. Nu cred ca are cineva dreptul sa te puna la zid doar pentru ceva care te face sa te simti sexy”.

Citeste si :  Au crezut ca nu vad bine! Investigatii la Vatican dupa ultima poza la care s-a dat like de pe contul oficial de Instagram al Papei

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie