10.08.2020
O noua imagine provocatoare cu Irina Rimes. Cum s-a lasat fotografiata artista

Acum cateva ore, tanara cantareata a publicat doua poze pe pagina sa de Instagram. Acestea au starnit atat admiratia fanilor, cat si criticile acestora.

Citeste si :  Irina Rimes planifica sa-si incante fanii: „Dupa cum am spus, surprizele nu se opresc...''

Sexy, senzuala si misterioasa, asa apare Irina in noua sa fotografie. Aceasta a renuntat la top si a pozat debracata... aproape dezbracata. 

Rimes a purtat doar un sutien alb si o pereche de blugi, in timp ce era scaldata de o lumina albastra. Se pare ca aceste secvente au fost luate din sedinta foto realizata pentru noul sau album - „Pastila”.

Pe langa pozele provocatoare, moldoveanca a notat si un text indraznet: „Daca vrei sa ne vedem, fa-ti o programare”. Cui oare sa se fi adresat femeia?

Publicatia Irinei a fost primita cu multe admiratie de unii fani, in timp ce altii au gasit motiv de critica: „Asta numesc eu femeie adevarata”, „Esti ca o stea in toiul noptii” si „Divina”, au scris cativa, iar un tanar a punctat: „trebuie sa fim decenti, altfel nu mai suntem exemple pozitive si vom fi negative. Va rog frumos aratati a mai mult mintea si mai putin corpul.”

Totusi, indiferent de comentariile negative, postarea atractiva a lui Rimes a fost apreciata de aproape 9 mii de internauti.

Citeste si :  Fotografie rara cu Irina Rimes la plaja! Cum s-a lasat fotografiata artista

Sursa foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie