22.02.2021
O cunoscuta bloggerita din Rusia a fost atacata de un hater cu verde de briliant

Dupa actiuni ambigue pe internet, haterii au atacat-o pe Instasamka in plina zi si au stropit-o cu verde de briliant. Sau este aceasta o noua provocare a unei vedete de pe Internet?

Citeste si :  Intampina primavara in cea mai „vesela” culoare! Fii indrazneata si imbraca haine roz

Daria Zoteeva, in varsta de 20 de ani, este cunoscuta pe internet sub porecla indrazneata „Instasamka”. Pana de curand, tanara locuia in orasul sau natal, Tobolsk si abia tinea pasul cu programul scolar. Apoi a renuntat la scoala, s-a mutat la Moscova si a devenit blogger.

Cu aproximativ 4 milioane de urmaritori, Daria a obtinut un astfel de succes datorita carierei sale de hip-hop, dar intr-o masura mai mare - datorita naturii sale excentrice si explozive.

Tanara s-a remarcat prin comportamentul ei scandalos. Ea a fost acuzata ca a colaborat cu escroci, si-a inselat subordonatii si urmaritorii si ca este grosolana cu alti oameni.

Una dintre cele mai frecvente „rubrici” din instastories-urile lui Instasamka este aflarea relatiei cu curierii care ii aduc comanda fara masca de protectie sau manusi, intarzie sau accidental varsa si strica pachetele cu alimente. Pentru aceasta, Zoteeva a primit deja multe critici, dar a decis totusi sa mearga mai departe. Si s-a certat public cu make-up artistii sai, spargand produse cosmetice si alungandu-i din apartamentul ei.

Ultimul act al lui Instasamka a fost un subiect foarte discutat in mediul online, multe vedete au reactionat violent la el. Unii dintre ei au decis chiar sa puna capat cooperarii cu Zoteeva.

Haterii nu s-au limitat doar la comentarii negative despre bloggerita. Cu lacrimi in ochi, Daria a relatat pe blogul ei ca un tanar necunoscut a fugit la ea pe strada si i-a aruncat verde de briliant pe fata si pe haine.

Pana in prezent, Zoteeva cu greu poate face fata emotiilor si apare plangand in fata camerei, demonstrand rezultatele atacului care a avut loc asupra ei. Acum toata fata ei, precum si bratele si gatul ei, sunt pictate cu vopsea verde. Hainele fetei au fost, de asemenea, grav deteriorate: este putin probabil ca toate acestea sa poata fi spalate.

In ciuda tuturor neplacerilor incidentului, Daria a decis sa-si publice fotografia cu un verde stralucitor si un zambet sarcastic. Se pare ca ceea ce s-a intamplat nu a atins-o deloc, ci dimpotriva au facut-o mai puternica.

Instasamka are multi sustinatori, dar sunt si cei care cred ca tanara ar putea revarsa verde stralucitor asupra ei de una singura.

Totul din cauza ca mai devreme Daria nu dispretuia PR-ul „negru” pentru a-si spori popularitatea. Asadar, in 2019, ea a creat un accident si apoi - un jaf al propriului apartament. Fostul manager al bloggerului Nikita Lol a fost cel care a ajutat-o ​​sa organizeze toate acestea. El le-a mai spus recent internautilor ca Instasamka mai are cateva „trucuri” in magazin pentru discutii generale. Asadar, ar fi vrut sa-si arate „accidental” porno-ul cu un tanar, pe un proiector in timpul unui concert si, de asemenea, sa imite pe cineva dupa un accident.

Cu toate acestea, reprezentantii lui Zoteeva insista ca ea a fost atacata. „Totul este asa cum vedeti pe Instagram. Dasha nu poate comenta acum, este putin socata acum. Un pic in ochi. Pana acum, nu am vorbit cu ea prea mult, pentru ca este socata ”, a declarat reporterilor, managerul de PR al bloggeritei, Maxim Stolyarov.

Citeste si :  Rodica Cioranica plange in hohote intr-un instastories. Care este motivul - VIDEO
Articole din aceeasi categorie