12.04.2021
Nunta in familia Botgros! Cand Corneliu o va cere in casatorie pe iubita lui de 23 de ani: "Sunt in ultimul vagon al unui tren in trenul vietii, asa ca trebuie sa prind acest vagon, sa nu-l pierd" - VIDEO

Instrumentistul Corneliu Botgros a vorbit in detalii despre relatia cu iubita lui de 23 de ani si ca in curand urmeaza o logodna, in cadrul unui interviu cu Dorin Galben. 

Instrumentistul a spus ca este impeuna cu Angela de un an si jumatate: "Apropo, taica-sau e din vita de lautar. Canta acasa, la trompeta. Inainte canta la petreceri, acum s-a lasat de muzica si munceste in Germania.  Angela e lucrator bancar, nu are tangente cu muzica, dar se pricepe foarte bine la muzica".

Totodata, Corneliu a mentionat ca este o intamplare fericita ca cei doi s-au cunoscut si din asta a crescut o relatie frumoasa: "Daca exista aceasta chimie din prima, ea ramane. Cum altfel?, Se creste, se obtine?. Eu cred ca exista acel element spontan".

Diferenta de varsta dintre el si iubita lui este de 22 de ani: "Eu eram sceptic ca sa construim o relatie pe bune, serioasa, diferenta mi s-a parut mare. Angela are puterea de convingere ca la noi poate sa iasa ceva. Iar din asta a iesit mai mult decat o aventura romantica".

Cat de frumoasa este iubita lui Corneliu Botgros. Instrumentistul a venit la aniversarea tatalui sau, insotit de „viitoarea nora" a maestrului

Intrebat daca urmeaza o logodna in curand, muzicantul a afirmat ca neaparat va avea loc: "Parintii Angelei sunt des plecati in Germania. O sa prindem momentul cand ajung ambii acasa si va trebui sa stam un pic de vorba".

De asemenea, Corneliu a afirmat ca isi doreste sa mai devina o data tata: "Sunt in ultimul vagon al unui tren, trenul vietii, asa ca nu trebuie sa-l pierd".

Corneliu Botgros are o noua iubita? Gestul romantic facut de o bruneta misterioasa

Vezi interviul in intregime mai jos:

Corneliu Botgros a fost casatorit cu Adriana Ochisanu, iar in 2013 au divortat, dupa 17 ani de casnicie. Cei doi au un fiu pe nume Cristi.

Articole din aceeasi categorie