20.10.2022
Nu-si mai ascund sentimentele! Billie Eilish si Jesse Rutherford s-au sarutat pasional in fata paparazzilor - VIDEO

Recent, interpretii Billie Eilish si Jesse Rutherford au fost surprinsi de fotografi la o plimbare romantica intr-un parc de distractii.

Se pare ca acestia sunt mai mult decat prieteni. Acum o zi ei au fost vazuti din nou la o intalnire, dar de data aceasta Jesse si Billie nu au incercat sa-si ascunda sentimentele. In mediul online au aparut imediat imagini in care Billie si Jessie se imbratiseaza si se saruta. 

Schimbarile se tin lant pentru Tania Goncear! Dupa ce a slabit peste 50 de kilograme, bloggerita si-a fost facut o operatie plastica. Afla despre ce este vorba: „V-a intinerit cu 10 ani” - VIDEO

Billie Eilish l-a cunoscut pe Jesse Rutherford, solistul trupei The Neighborhood, inca in adolescenta. Cei doi au o diferenta de varsta de 11 ani, insa acest lucru nu-i impiedica in calea fericirii lor.

Chiar daca a vrut sa tina totul in taina, adevarul a iesit la iveala. Vlada Botan si-a marit buzele. Vezi cum o prinde pe interpreta noua schimbare de look - FOTO

In aceasta vara Billie Eilish s-a despartit de actorul Matthew Tyler Worth. Tanarul a confirmat aceasta informatie pe retelele de socializare. Potrivit unor persoane din interior, cantareata a venit cu initiativa de a se desparti. Ea a rupt relatiile cu iubitul ei dupa ce a aflat despre numeroasele lui infidelitati.

Billie Eilish este o cantareata, model si compozitoare americana. Billie Eilish si-a facut debutul in muzica la varsta de 14 ani si intr-un timp relativ scurt a atras atentia criticilor si publicului prin single-urile „Ocean Eyes” si „Lovely”.

Emilian Cretu - noul prezentator al emisiunii „O Seara Perfecta”? Vezi ce conditii a pus actorul: „Depinde foarte mult de...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie