01.05.2021
Nu mai e micuta CLEO! Edward Sanda i-a atins sanii Cleopatrei Stratan, in vazul fanilor! Relatia lor a trecut la alt nivel

Cleopatra si Stratan se pare ca traiesc o adevarata poveste de dragoste. Cei doi sunt de nedespartit si publica tot mai multe poze, care mai de care, pe retelele de socializare.

Indragostitii isi bucura regulat urmaritorii, aproape 400 de mii in suma la ambii, cu diverse imagini si filmulete cat mai siropoase in care apar ba sarutandu-se, ba imbratisandu-se.

Recent, Cleo a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie in care Edward o cuprinde de la spate, punandu-i tandru mana pe sani.

Nu e pentru prima data cand cei doi impartasesc poze mai personale. La inceput de an, indragostitii au publicat o fotografie unde apar chiar goi, intr-o piscina, atmosfera nocturna fiind una foarte intima.

In cadrul unui interviu marca O Seara Perfecta, Cleopatra Stratan a spus ca deja se gandeste la nunta si probabil o vor organiza in aceasta vara. „Nu ne-am gandit la ceva pompos pentru ca in primul rand e si situatia pandemica si nu vrem sa riscam sa facem o nunta mare. Deocamdata ne-am gandit la ceremonia de cununie civila, dar ceva foarte restrans, doar cu parintii. E un moment important si trebuie sa-l simti aproape. Vrem in vara sa facem pasul asta.”

Cleopatra Stratan se pregateste pentru nunta! Cum va arata rochia ei de mireasa? „Vrem in vara sa facem pasul asta.” - VIDEO

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie