24.08.2022
Nu a stat mult timp singura: Kim Kardashian a anuntat ca este pregatita pentru o noua relatie: „Ea este deschisa pentru noi incercari”

La mai putin de o luna de la vestea ca Kim Kardashian s-a despartit de Pete Davidson, vedeta a anuntat ca deja se gandeste cu cine din vedete ar putea sa aiba o noua relatie. 

Potrivit E!, Kim „intreaba cu cine ar fi bine sa aiba o relatie”. Sursa a adaugat ca vedeta are „o multime de optiuni”. De asemenea, aceasta a mentionat ca „toti apropiatii sai incearca sa o puna la punct”.

Demi Lovato a vorbit pentru prima data despre dependenta sa de substantele narcotice: „Totul a inceput din cauza unui accident de masina...”

O alta sursa a mentionat ca vedeta deja are o idee despre partenerul pe care ar vrea sa-l vada langa ea. „Kim a afirmat ca este pregatita sa fie intr-o relatie cu un barbat mai in varsta, insa trebuie sa fie o persoana potrivita, care o va intelege”, spune sursa. „Acum ea nu isi compromite libertatea”. De asemenea, sursa a mentionat: „Ei ii place sa fie intr-o relatie si este deschisa pentru noi incercari”. Se pare ca dragostea traieste doar noua luni, potrivit vedetei. 

7 cele mai frumoase si scumpe inele de logodna ale celebritatilor - FOTO

Relatia lui Kim Kardashian si Pete Davidson a inceput in luna octombrie a anului trecut, cand acestia s-au sarutat intr-un episod al emisiunii SNL. Inainte de aceasta relatie, Kim a fost casatorita cu Kanye West, insa acestia au divortat la inceputul lunii martie. Ar putea Kanye si Kim sa fie din nou impreuna? Ramane de vazut. 

Articole din aceeasi categorie