30.11.2021
Noi secrete ies la iveala din conacul Playboy. Ce obligatii aveau tinerele care locuiau acolo

Circula multa mituri si legende despre celebrul conac Playboy, insa un lucru este clar: aici este locul in care s-au dat cele mai “salbatice” petreceri din showbiz, pe vremea cand traia Hugh Hefner. Vedete de la Hollywood, cantareti faimosi, sportivi si politicieni veneau sa… petreaca alaturi de “iepurasii” Playboy, uitand de orice inhibitie. 

Nu era chiar simplu insa sa ajungi sa locuiesti la conac. De fapt, in conacul Playboy locuia doar Hefner alaturi de iubitele lui oficiale. Restul fetelor erau cazale in “casele iepurasilor”… unde, insa, aveau tot ce voiau la discretie. “Era un telefon, pe care noi il numeam ‘Formeaza un vis’, pentru ca daca apasai pe tasta 0 si cereai ceva, orice, primeai la orice ora din zi si din noapte. De exemplu, daca voiam McDonalds la 3 dimineata, cineva se ducea sa cumpere si sa ne aduca”, spune Jenna Bentley, un fost playmate, care a locuit acolo intre 2007 si 2008.


 “Locul ala era un vis. Avea cinematografe, animale, trambuline… Aveam servitori care faceau curatenie si gateau”, a mai spus Jenna, care avea 18 ani cand s-a mutat in conac.

“Iepurasii” nu aveau voie sa aiba iubiti, iar stingerea se dadea la ora 9 seara

Ca sa locuiesti la conac, trebuia sa respecti mai multe reguli stricte. In primul rand, semnai un contract de confidentialitate: astfel, nu puteai face publice numele vedetelor care veneau sa faca sex la Playboy mansion.

Apoi, daca nu respectai ora de stingere – care era 9 seara, ajungeai sa dormi pe gazon. 

Marinela Bezer si iubitul sau - dans pe gheata! Cum s-au filmat cei doi indragostiti la Londra - VIDEO

“Chiar daca la 9 ne bagam la somn, nu e ca si cum eram prizoniere acolo… Ah, si nu aveam voie sa avem iubiti. Daca ieseam cu vreun baiat, eram date imediat afara”, a spus Jenna.

“La petreceri, toata lumea facea sex peste tot”


 

Foto: Ice T si sotia la conacul Playboy

“Nu cred ca vor mai exista petreceri ca cele de la conacul Playboy. Erau mai salbatice decat iti poti imagina (…) Lumea facea sex peste tot. In grote, in piscina, chiar si in zona cu dovleci de Halloween. Nu pot sa dau nume, dar va puteti imagina ca erau muzicieni celebri, politicieni si fel de fel de vedete”, a mai spus Jenna Bentley. 
“Am vazut multe vedete facand sex acolo…  am participat si eu”, spune Jenna.

Articole din aceeasi categorie