07.08.2020
Nicole Scherzinger - clip incendiar postat pe Instagram. Dansul ei a aprins imaginatia fanilor

Nicole Scherzinger are 42 de ani, dar nu s-a schimbat prea mult fata de anul 2003, cand s-a alaturat grupului Pussycat Dolls, devenind vocea principala.

Nicole are o silueta de invidiat si forme voluptoase, iar vedeta nu se sfieste sa le expuna ori de cate ori are ocazia.  

Citeste si :  La 42 de ani cu un corp ca de 22 de ani! Nicole Scherzinger si-a sarbatorit ziua de nastere in costum de baie alaturi de actualul sau iubit

Intr-un filmulet postat recent pe pagina sa de Instagram, Nicole apare intr-un costum de baie negru, care ii lasa formele apetisante la vedere, in timp ce isi arata abilitatile impecabile de dans.

Fanii au reactionat imediat la ipostaza sexy in care apare vedeta, filmuletul strangand 1,3 milioane vizualizari si peste 200 de mii de aprecieri.

Nicole si iubitul ei, Thom Evans, in varsta de 35 de ani, se bucura in prezent de o vacanta extinsa in insorita Portugalie, dupa ce au zburat la sfarsitul lunii iunie pentru a sarbatori cei 42 de ani ai lui Nicole.

De cand sunt in vacanta, cei doi indragostiti si-au tinut fanii la current in legatura cu vacanta lor, postand pe retelele sociale diverse poze, care ii surprind mai indragostiti si mai fericiti decat niciodata.

Chiar daca se intalnesc de mai putin de un an, Nicole si Thom se dedica clar unul altuia si isi impart timpul intre casa din Los Angeles a lui Nicole si Londra.

Citeste si :  Nicole Scherzinger si-a cunoscut viitorii socri dupa iesirea din carantina. Era gata sa se marite pe Zoom

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie