14.06.2019
Nastya Kamenskih si-a socat fanii cu o poza pe Instagram, in care apare complet goala. “M-a prins de dimineata baiatul meu...”
Se pare ca luna de miere inca mai continua in cuplul lui Potap si Nastya Kamenskih. Cei doi sunt mai indragostiti ca niciodata.

Atat Nastya, cat si Potap nu mai inceteaza sa-si faca declaratii de dragoste din momentul in care au recunoscut ca formeaza un cuplu.

Azi dimineata, interpreta si-a uimit fanii pe Instagram cu o poza, in care apare goala, abia trezita in somn. “Caught me @realpotap this morning. M-a prins de dimineata baiatul meu...”, a semnat frumoasa bruneta imaginea.

Sotul ei nu a intarziat sa-si exprima incantarea, comentand fotografiile cu cateva emoticoane in forma de inimioare.

Admiratorii cuplului insa s-au impartit in doua tabere, unii au apreciat curajul, altii au criticat-o pentru vulgaritate. “Eu, desigur, totul inteleg, dar asta este deja peste limita.”, “In lenjerie nu ar fi fost deloc mai urat. Cel putin, nu atat de vulgar.”, “Strasnic. De ce sa publici asa ceva?” au scris unii. “Ce noroc a avut Potap.”, “Ce corecti sunteti toti. E casatorita si fericita!”, au replicat ceilalti.

Amintim ca Potap si Nastya s-au casatorit la 23 mai, intr-un local dragut din suburbia Kievului. La nunta au fost prezenti prieteni, apropiati ai cuplului, printre care si multe vedete din showbizul rusesc si ucrainean.

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie