08.08.2022
Chiar daca a lucrat de ziua sa de nastere, sustine ca a fost una dintre cele mai memorabile aniversari. Ce a povestit Diana Stoica abonatilor sai - VIDEO

Ieri, cunoscuta interpreta de la noi, Diana Stoica, a fost omagiata. Chiar daca era obisnuita sa-si sarbatoreasca ziua de nastere anii precedenti, acum ea a decis sa lucreze.

„Am decis sa luam cina in oras dupa care la cantat. Azi nu voi sarbatori, dar urmeaza. Multumesc tuturor pentru urarile de bine, eu citesc toate mesajele. Va iubesc.”, a scris Doina pe pagina sa de Instagram.

Artista a fost invitata la o nunta, acolo unde si-a interpretat cele mai populare piese. La un moment dat, spre finalul zilei de ieri, miri, impreuna cu invitatii au felicitat-o pe Diana, oferindu-i si un cos cu flori.

Ajunsa acasa, Stoica a povestit despre emotiile pe care le-a simtit de ziua sa: „Chiar daca nu mi-am organizat ziua de nastere, a avut un final minunat, superb. Am o amintire pentru toata viata. Nu m-am asteptat de la cei care mi-au facut supriza astazi. Intr-adevar am cea mai tare vocatie si profesie care poate sa existe pe pamant.”

Ionel Istrati - invitat special la emisiunea lui Andrei Malahov! Vezi ce piesa a interpretat artistul, dar si ce tinuta deosebita a purtat acesta - FOTO/VIDEO

De asemenea aceasta a adaugat: „ Una dintre cele mai memorabile zile de nastere de pana acum!”

Diana Stoica este o interpreta din Republica Moldova. Aceasta s-a facut cunoscuta in 2018 dupa ce a lansat melodia ,,Muzica rasuna''.

Va intoarce toate privirile pe strada! Johy Davis are cosite si par lung. Cum il prinde pe interpret noua schimbare: „Bravo pentru curaj” - FOTO

Articole din aceeasi categorie