16.10.2020
Macaulay Culkin si-a pus pe jar fanii. Nu o sa-ti vina sa crezi pe cine plimba actorul in carucior

Actorul american si-a intrigat toti admiratorii si asta pentru ca poza facuta de fotografi, in timp ce el si aleasa inimii sale faceau o promenada, lasa semne de intrebare.

Recent, cei doi au fost surprinsi cum se plimbau impreuna cu un catel husky, tare dragut care era tinut de lesa de Brenda, iubita lui Macalauy. Intre timp, actorul ducea un carucior, iar in interior se afla, spre surprinderea fanilor, o pisica.

In imagine, ei par foarte relaxati si binedispusi alaturi de animalele de companie, care sunt, cu siguranta, iubite si alintate.

 

Macaulay Culkin, actorul cunoscut pentru rolul interpretat in Home Alone, se pregateste sa devina tatic. Intr-un interviu acordat in luna martie publicatiei Esquire, starul a dezvaluit detalii intime despre relatia lui cu Brenda, precizand ca ei incearca de ceva timp sa aiba un copil. „Exersam mult. Inca incercam sa gasim timpul potrivit.”, a marturisit el.

Macaulay Culkin si Brenda Song au o relatie amoroasa inca din 2017. In 2018, el marturisea ca si-a gasit sufletul pereche si planuieste sa-si intemeieze o familie cu ea.

Citeste si :  Xenia Deli - criticata pentru lookul sau. „Se pare ca fiecare invata din propriile greseli”

Sursa foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie