25.02.2020
Lovitura grea pentru Andreea Balan dupa stirile despre divort. Sotul ei, George Burcea - prins drogat la volan
Interpreta in varsta de 35 de ani trece printr-o perioada foarte dificila. Dupa ce zvonurile despre divortul ei au impanzit tabloidele romanesti, sotul ei, actorul George Burcea, a fost prins drogat la volan.
Dupa o nunta de poveste, care a avut loc cu doar cateva luni in urma si o nastere care era cat pe ce sa-i ia viata artistei, cel mai probabil, Andreea si George o vor lua pe cai diferite.
Citeste si: Presa romana arunca bomba: Andreea Balan si sotul ei, actorul George Burcea, divorteaza
Fanii cuplului au fost nedumeriti la aflarea vestii, intrucat nimic nu prevestea ceea ce urmeaza sa se intample. Balan si Burcea au impreuna doua fetite adorabile și pareau un cuplu fericit. Motivul insa pare sa iasa la iveala dupa ce sotul cantaretei a fost prins in trafic sub influenta substantelor interzise. Potrivit surselor Click.ro, pe 21 februarie, la ora 10.00, acesta conducea un Mitsubishi si a fost tras pe dreapta pe Bd. Eroilor, din localitatea ilfoveana Voluntari, la doar cateva strazi distanta de locuinta sa.
A fost testat cu aparatul Drug Test si a iesit pozitiv la cocaina. A fost bagat in masina Politiei si dus la IML, unde i-au fost recoltate probe de sange si de urina. Acesta a fost cooperant si se vedea in comportamentul lui ca ceva nu este in regula.”, au dezvaluit sursele portalului Click.ro.
Andreea Balan si George Burcea si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu in luna septembrie a anului trecut. In aceeasi zi, cei doi si-au botezat si fetita, pe Clara Maria, in varsta de cinci luni. La petrecerea lor au luat parte in jur de 250 de invitati, printre care foarte multe vedete apropiate Andreei si lui George.
Publicului roman, George Burcea ii este cunoscut pentru rolul central in trilogia de videoclipuri ale Irinei Rimes: Iubirea noastra muta, Da ce tu si Haina ta.
Sursa foto: Instagram.com
Articole din aceeasi categorie