22.05.2020
La 71 de ani, arata ca la 18! Alla Pugaciova intinereste vazand cu ochii

Cu cateva zile in urma, Maxim Galkin a publicat pe pagina sa de Instagram, un video in care Alla Pugaciova defileaza ca un supermodel pe fundalul piesei lui Roy Orbison -Oh, Pretty Woman.

Citeste si : Alla Pugaciova - in pijama si fara pic de machiaj in felicitarea de Pasti. Primadona alaturi de copiii sai si-a felicitat admiratorii

Artista a imbracat niste blugi mulati, o geaca si adidasi albi si cocheta cu sotul sau. „Buna de tot” a scris Galkin in descrierea imaginilor video, adaugand si o inimioara.

Admiratorii l-au sustinut pe showman, complimentand-o pe interpreta: „Extraordinara!”, „Cat de minunata e!”, „Frumusete”, „Alla Borisovna e intr-o forma superba”, „Ce femeie fermecatoare”.



Se pare ca in perioada de izolare la domiciliu, cuplul Galkin-Pugaciuva nu are timp de plictiseala. Vedetele cresc impreuna doi copii gemeni minunati: Elizaveta si Garri, in varsta de 7 anisori. Periodic artistii posteaza pe retelele de socializare imagini in care suprind fragmenete din viata lor privata, fapt prin care isi bucura foarte mult urmaritorii.

Surse foto/video: Google.com, Instagram.com

 

 

Articole din aceeasi categorie