08.11.2021
Adrian Tutu canta in duet cu Irina Rimes. Castigatorul de la „Romanii au talent” face furori pe TikTok - VIDEO

Irina Rimes a lansat o provocare muzicala pe TikTok, iar Adrian Tutu, primul castigator de la „Romanii au talent”, s-a regasit printre cei care au raspuns, spre bucuria admiratorilor celor doi. 

Adrian Tutu a fost fericitul castigator al emisiunii ”Romanii au talent”, in anul 2011. Tanarul, care avea atunci 19 ani, a plecat acasa cu trofeul, dar si cu suma de 120.000 de euro.

Nu se satura de vara! Vlada Mardari, intr-o escapada fantastica cu sotul ei. Ce destinatie a ales prezentatoarea PRO TV - FOTO/VIDEO

Cel poreclit Eminem de Romania nu s-a lasat de muzica. Adrian a avansat destul de mult in acest domeniu, inregistrand deja zeci de piese. Tanarul are foarte multi fani, care il urmaresc pe retelele sociale. Un video, postat recent de Tutu pe TikTok, a starnit entuzismul acestora, care i-au scris sute de comentarii. 

Ne mandrim! Ei sunt moldovenii care au trecut in etapa urmatoare la SuperStar Romania - FOTO

Adrian a continuat cu propriile versuri melodia Irinei Rimes „Pentru totdeauna”, pe care o canta cu Grasu XXL. Vezi mai jos ce a iesit: 

 

„Interpretarea asta este cu mult peste original. M-a trecut un fior cu adevarat”, „Ar trebui sa faceti o melodie amandoi, ar fi bomba”, „O colaborare frumoasa pe viitor in muzica”, „Prea frumos, felicitari!”, au scris admiratorii. 

Articole din aceeasi categorie