04.04.2022
Jackie Kennedy a petrecut o noapte cu Frank Sinatra: "Intotdeauna am fost indragostit de ea"

Prima doamna a avut o chimie instantanee cu Frank Siatra atunci cand l-a intalnit pentru prima data. Era ianuarie 1961 si Sinatra, care isi folosise influenta considerabila pentru a-l ajuta pe JFK sa fie ales, ajuta la orchestrarea evenimentelor inaugurale de la Washington DC.

Atractia a fost inlocuita curand cu dezgustul fata de rolul lui Frank , care ii asigura femei presedintelui. Ba mai mult, sotul ei si Frank imparteau aceeasi iubita, pe actrita Marilyn Monroe.

In anii care au urmat mortii lui JFK, Jackie abia daca a tinut legatura cu Frank. In 1974, in timp ce ea era casatorita cu Aristotel Onassis , au fost vazuti la un pahar la Jilly's, barul din Manhattan detinut de prietena apropiata a lui Frank, Jilly Rizzo . Dar in septembrie 1975, la doar cateva luni dupa moartea lui Onassis, Jackie l-a sunat brusc pe Frank si a cerut sa-l vada. Pe cale sa-si faca o cariera ca publicist, ea a vrut sa ii propuna sa isi scrie memoriile.

Wow! Eva Timush a lansat versiunea piano a piesei „Tattoo”: „Este o interpretare fantastica” - VIDEO

Starul nu avea in plan sa scrie o carte, dar conversatia cu Jackie i-a starnit interesul, dezvaluie J. Randy Taraborrelli in Sinatra: Behind the Legend.

„Este o doamna singura, puternica, independenta”, ii spusese Frank lui Rizzo. „Intotdeauna am fost indragostit de ea. Sunt surprins ca nu am facut ceva in privinta asta pana acum”.

Nu ca ar fi avut cu adevarat aceasta sansa. Fiind sotia prietenului sau, Jackie ii era interzisa lui Frank. Dar acum toate jocurile fusesera demontate, mai ales ca Frank avea probleme cu iubita sa de atunci Barbara Marx, cu care se va casatori mai tarziu. „In acel moment, Barbara locuia cu el si il impingea sa se casatoreasca”, marturisea valetul lui Frank, Bill Stapely . „Frank s-a opus si s-au certat. Jackie era exact ceea ce ii prescrise doctorul”.

Cine este iubitul secret al lui Demi Moore

Asa ca, pe 17 septembrie 1975, Frank a scos-o pe Jacqueline la ceea ce valetul Stapely a spus ca seful sau a numit „cea mai importanta intalnire din viata lui”.

Frank si Jackie au creat valuri atunci cand au ajuns la Teatrul Uris, unde artistul canta alaturi de Ella Fitzgerald si Count Basie. Dar atmosfera s-a incins doar cand cei doi au intrat in culise dupa spectacol. „Frank era nedezlipt de Jackie”, a dezvaluit Joey D'Orazio , prietenul din copilarie al starului „Parea fericit ca naiba, iar ea avea bratul in jurul taliei lui”. Cuplul si-a prelungit plimbarea si a ajuns la Club 21. „Cand a intrat cu Jackie de brat, era in al saptelea cer”, a spus Stapely.

D'Orazio recunoaste ca noaptea a fost magica pentru Frank, care s-a laudat cu asta: „Nu a fost niciodata cineva mai norocos decat mine”, a spus el.

Sinatra a avut senzatia ca a cucerit lumea cand a ajuns in apartamentul lui de la Waldorf Astoria cu Jackie „Dupa noaptea aceea, uit-o”, a insistat Whiting. 

Frank a crezut ca Jackie l-a iertat, in sfarsit, pentru rolul pe care l-a detinut in viata lui JFK. „Nu-mi vine sa cred ca exista chestia asta intre noi”, i-a spus Frank lui Stapely. „Obisnuia sa ma priveasca altfel, cu dispret, dar cred ca ma accepta acum”.

Dar s-a inselat. Dupa acea noapte, Jackie si Frank au devenit doi straini.

„Jackie a refuzat sa preia sau sa ii returneze apelurile”, si-a amintit Stapely, adaugand ca Frank a fost furios si nu a putut uita asta pana la moartea sa, care s-a produs in 1998.

Articole din aceeasi categorie