29.02.2024
Iuliana Beregoi - surpriza anonima dupa operatie! Ce a gasit la usa apartamenului sau - VIDEO

Acum doua zile, Iuliana Beregoi a plecat in Romania pentru operatia de corectie a vederii cu laser.

Intoarsa acasa, la Orhei, Iuliana a avut parte de o surpriza placuta din partea unei persoane anonime. Ea a primit in dar un buchet imens de lalele albe, de altfel, culoarea preferata a interpretei cand vine vorba de flori.

„Ce am gasit in fata usii”, este mesajul scurt pe care l-a lasat Iuliana Beregoi in descrierea filmuletului.

Tany Vander - in lacrimi pe Instagram! Ce i s-a intamplat bloggeritei in vacanta din Dubai, dar si cum a reactionat sotul acesteia - FOTO/VIDEO

Nu este pentru prima oara cand Iuliana primeste flori, insa pana acum niciodata nu a divulgat de la cine sunt ele.

Iuliana Beregoi si-a facut operatia pe care si-o dorea de mult timp

Isi dorea demult acest lucru, iar ieri si-a luat inima in dinti si a facut-o. Iuliana Beregoi a apelat la unul dintre cei mai buni chirurgi oftalmologi din Romania pentru corectia vederii cu laser.

Iuliana a decis sa povesteasca tot prin ce a trecut celor 1,3 milioane de abonati de pe Instagram. De asemenea si producatorul interpretei, Catalin Dascalu a publicat o secventa video pe online in care o incuraja pe Beregoi inainte de operatie. „Hai ca o sa vezi bine. Scapi de ochelari si de lentile, gata”, a spus el. „Mama, imi vine sa plang”, a adaugat Iuliana.

„Multumesc din suflet pentru toate mesajele. Am un pic de disconfort in ochi, dar in rest e totul perfect. Operatia a mers super bine. Multumesc din suflet ca m-ati sustinut si sunteti alaturi de mine. Sunteti cei mai tari”, a mentionat Iuliana Baregoi.

Ce soacra frumoasa are Cleopatra Stratan! Interpreta, imagini rare alaturi de Olimpia Sanda: „Ce tanara” - FOTO

Iuliana Beregoi are peste 1,3 milioane de abonati pe Instagram si este considerata una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar si de peste Prut. Tanara cantareata a cunoscut popularitate inca de la o varsta frageda.

Articole din aceeasi categorie