29.02.2024
Ce soacra frumoasa are Cleopatra Stratan! Interpreta, imagini rare alaturi de Olimpia Sanda: „Ce tanara” - FOTO

Acum o zi, mama lui Edward Sanda si soacra Cleopatrei Stratan si-a sarbatorit ziua de nastere in sanul familiei.

Cu ocazia aniversarii, Olimpia Sanda si-a scos sotul, copiii, dar si nora, la o cina in oras. Cei 5 si-au facut chiar si cateva fotografii pe care le-au publicat ulterior pe social media.

Tany Vander - in lacrimi pe Instagram! Ce i s-a intamplat bloggeritei in vacanta din Dubai, dar si cum a reactionat sotul acesteia - FOTO/VIDEO

Totodata, Edward Sanda a venit cu un mesaj de felicitare pentru cea care i-a dat viata.

„Mamica mea frumoasa, iti multumesc pentru tot ce sunt! La multi ani cu sanatate si dorinte implinite! Te iubesc”, a mentionat el in descrierea unei imagini in care isi imbratiseaza mama.

„La multi ani fericit”, „Ce mama tanara si frumoasa, la multi ani sanatosi si fericiti, sunteti superbi”, „La multi ani, doamna Sanda. Sunteti minunata, va ador mult, sa fiti fericita”, „La multi ani minunati si binecuvantati”, „Sunteti superbi. Sa fiti sanatosi si fericiti cu toata familia, va pup cu drag”, au scris si cativa internauti.

Vezi mai jos si alte fotografii cu Olimpia Sanda:

Svetlana Nichitina are 3 copii frumosi! Cum arata Eve, Vladimir si Patric - FOTO

Cleopatra Stratan este o cantareata si actrita romana, nascuta in Republica Moldova. Este fiica cantaretului Pavel Stratan. Primul ei album se intituleaza „La varsta de trei ani”. Aceasta detine 6 recorduri mondiale.

Vlada Botan, indragostita din nou! Vezi cine este noul iubit - FOTO

Edward Sanda este un cantaret si producator muzical roman. Edward Sanda s-a alaturat echipei Famous Production in anul 2016 si a devenit in scurt timp unul dintre artistii momentului.Este casatorit cu Cleopatra Stratan.

Cleopatra Stratan si Edward Sanda formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz. Cei doi s-au casatorit in 2021, la putin timp dupa ce interpreta a implinit varsta de 18 ani.

Articole din aceeasi categorie